domingo, 8 de febrero de 2009

MARXA DE LA NESTLÉ

Amb companys de l'Atletisme Girona, abans de la sortida
Aquest matí s'ha fet una nova edició de una de les proves veteranes del calendari gironí, la Marxa de la Nestlé, que arribava a la seva edició 31. I després de dos dies amb unes temperatures agradables, avui el matí s'ha eixecat fred, fred... amb un grau negatiu al moment de la sortida, on ens hem reunit 100 socis del Atletisme Girona.
La intenció primera era anar a rodar abans de la sortida uns 45' amb la Mina, en la seva preparació cap a la Marató, i després empalmar a les 9h amb la sortida per fer la volta curta de 11 kms, però entre que no saviem ben bé si la sortida era a les 9h ó a les 9h30', hem anat sortint tots, caminants i corredors, i al final ens han sortit una mica més de 16kms, fent la volta petita sencera, i repetin el bucle petit a Sant Gregori per els camins de la vora del Ter, i el tall d'asfalt que torna cap a Sant Gregori.
En quant al recorregut, després de un tram inicial per la via verda que ens portava cap a Sant Gregori, ens dirigiem,per asfalt, cap al camp de futbol, per tot seguit girar cap a l'esquerra, per camins de terra, encara glaçats, que van seguin el curs del Ter, fisn arribar a l'avituallament, on girant cap a la dereta,ens dirigiem de nou a Sant Gregori, per arribar per la via verda a la fàbrica de la Nestlé.
I al finalitzar,lo millo de la marxa (i de la majoria), un bon esmorçar amb buti, cansalada, pà i beguda. I per als que volien, café amb la posibilitat d'afegir-hi un raig de conyac o d'anis. I d'obsequi, com no, una motxileta amb 2 pots de café soluble, tot i que molts haguessim preferit com l'any passat, una bosa de plastic (que motxiles ja en tenim moltes), i a més del café, algun bombó i xocolatines, que com a minim ens atipem. i a tot això.... només quedan 3 setmanetes per la Marató de Barna. Apa, no us emprenyo més, que demà al matí toca examen de Historia del Art, i vaig a estudiar una mica més.
Companys de la marxa, assaborint l'esmorçar al finalitzar.

Aquesta per que agafeu una mica de gana.....

2 comentarios:

tri-famili dijo...

XEVI? 100 DEL ATLELISME GIRONA!!!, US HAURIEN DE FER UN HOMENATGE,
A BARCELONA BUFAVA UNA MICA DE VENT I PER QUI, QUE???
UN BON DIA!
QUE TINGUIS SORT PER L'EXAMEN DE DEMÀ!!!!

robert mayoral dijo...

tu sempre ben alimentat...mmm quina bona pinta, la marató ja és aqui!!