viernes, 3 de octubre de 2008

¡¡¡JA LES TENIM!!!

Part anterior de la nova samarreta del Atletisme Girona

Companys, sobretot els del Atletisme Girona, ja tenim les noves samarretes aqui. Ahir a la tarda les vaig anar a recollir a Tactic. Primer de tot, en nom de la junta directiva i dels companys de club, agrair a en CARRI, que a traves de la empresa TECNIGAS ens ha patrocinat les noves samarretes.
Part posterior de la samarreta
Com podeu veure, s'ajunta una el clasicisme de la samarreta de tota la vida, amb les franges verticals, blanques i vermelles, representatives de la ciutat de Girona, amb un toc de modernitat, tant a la part anterior, amb els quadrats blanc i vermell, on s'integren el nom del club i l'escut, respectivament, i en la part posterior, on desapareixen les franges, substituides per un central vermell envoltat de blanc. El central vermell s'ha aprofitat, per un costat per posar-hi el nom del club i el del patrocinador (gracies de nou), i amb la senyera adalt de tot, a l'alçada del coll.

S'ha començat la distribució de la nova samarreta, ahir al camp, aprofitant els que varem sortir a entrenar, aquest matí a algú que tinc vora de casa, i aquest diumenge començarem a distribuir-les a Palol de Revardit. Els que volgueu, el proper dijous, dia 9, i el següent, iré a entrenar al camp de futbol de Girona, i podeu pasar a les 20hores (les portaré el cotxe). El dia abans del Carrer Nou, aprofitant la entrega de dorsals, també en donarem (el mateix dia, no en donarem,doncs ja tindrem prou feina amb la organització de la cursa).

Amb les noves samarretes, davant l'estadi de Montilivi
Lo que si demanem desde la junta, ja que hi ha hagut un important esforç economic per part del patrocinador, i que les samarretes es regalen als socis titulars, que la feu servir, i deixeu les antigues per entrenar o al armari.

Gracies.

1 comentario:

Kevin "lotioplanxa" dijo...

quin goig que fareu!

ens veiem a les curses
Dani