domingo, 5 de octubre de 2008

MARXA DE PALOL DE REVARDIT

AMB COMPANYS DEL ATLETISME GIRONA I DEL GIRONA COSTA BRAVA

Aquest matí s'ha disputat una nova edició, la 18à, de la ¿¿marxa?? de Palol de Revardit. I l'interrogant, doncs segueixo opinant que en una marxa popular, on molta gent, sobretot caminadors, surten abans, no hi haurien d'haver-hi copes, ni per la general, ni per categories, i en cas de que hi siguin, canviar el nom de marxa per el de Cursa Popular.

Fet aquest petit encis, després de estar repartint les noves samarretes del Atletisme Girona, entre els companys de club (per el que sembla, han agradat, com a minin a la inmensa majoria), canvi ràpid, amb 15' de margé per el començament, la foto de rigor amb els amics, la grabació de TV Banyoles, aprofitada per fer la presentació de la samarreta, i cap a la sortida.

Hem decidit sortir en plan "ji, ji, ja, ja"... (amb en Dani, en Daniel i en Llorenç), tot i que un cop fet el tret de sortida - en aquest cas, la punxada del globus gegant, molt original-, carretera i manta, amb trams tranquils, i altres una mica més a la idea. Records a en Carless, que ens ha atrapat i li hem anat donant la llauna una bona estona, ara anant al davant, ara deixant que marxés... fins a la rotonda de sobre la autovia de Banyoles, on sobrats com anavem (és un dir), ens hem marcat una volta adicional a tota la rotonda, i en Carless ha aprofitat per escapar-se, crec més que per no aguantar-nos més estona.

Al final, un esmorçar amb entrepà, beure i amanides, i la gent del club pringada, doncs davant la falta de previsió, no tenien ni samarretes ni obsequis per tothom, i sempre acabem reven nosaltres, total, ens les faran arribar més endavant, amb la feina que això suposarà. Repartir prop de 90 samarretes entre els socis que han corregut avui, el que pot suposar anar-hi al darreda durant uns quants mesos... I dic jo, si es disposen de x samarretes, perque doncs molts més dorsals del que toca... suposo que per el negoci.

I TRIATLÓ SOLIDARI DE NADAL

Segueixen els preparatius per el I Triatló solidari de Nadal, en benefici de la Marató de TV3, per el proper 21 de desembre, una setmana després de la 2 MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3 (14 de desembre). Serà un Triatló entre companys i amics, i moment som la gent de la colla, però si algú s'anima, l'aceptarem. La idea és poder ser al voltant de 15-20 triatletes, i de moment tenim confirmats en Dani, Llorenç, Sergi, jo mateix, Juanito, Daniel, i alguns companys que s'han interesat per el tema (Xavier, Albert....). Cobrarem una petita inscripció, que anirà destinada a la Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties mentals.

CARTELL DEL TRIATLÓ SOLIDARI DE NADAL

Nadarem a l'Escala, amb sortida a la Platja de Riells i arribada a la Platja, davant el passeig (en cas de molta fred o mal temps, fariem un tall més curs a la zona de la Platja). La bicicleta, tots junts, ens portarà de l'Escala a Girona, pasant per pobles com Colomers, Sant Jordi Desvalls, Flaça, Bordils i Celrà, amb arribada a la explanada de Fontajau (si no hi ha cap canvi), i d'aqui, sortirem, també en grup, fe fer un circuit de 10kms (falta decidir si per el carril bici, fent el circuit del Pla dels Socs, o cap al centre, a fer el circuit del Carrer Nou).

Per finalitzar, farem un dinar amb tots els que ho desitjim, i els acompanyants, del cual ja informarem sobre el lloc i el preu. Durant aquest octubre i el proper novembre, tant al blog d'en Dani http://tri-famili.blogspot.com/ com al meu, irem acabant de donar detalls i novetats que es puguin produir.

12 comentarios:

carless dijo...

Tens tota la raó, sou uns:
torrecollons, uns pesats , uns impresentables, uns......tius "collunuts".
I per un dia que he quedat davant vostre ( ja que m'heu "deixat" que marxés .........).
De gran vull ser com tu!!!!
Adéu

carless dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
tri-famili dijo...

Ja,ja,ja,ja molt bo Carless, peró encara no em quedat per el tema de la meva calvicia!!!!
Xevi la semarreta de l'atletisme molt maca!!!!

robert mayoral dijo...

bona estrena de l'equipació...i sembla mentida que no sàpigues que això de marxes i de populars ja no existeix.... potser quedi alguna petita aldea on poder-ne trobar alguna.....
tingue'm informa't pel tema tri, per poc que pugui col.laboraré!!

EMI dijo...

Xevi!! Compta amb mí per la TRIATLO SOLIDÀRIA. Una pregunteta.... la logística com la teniu preparada, en un principi per anar a l'escala no problem: cotxe i vinga.... però després, per tornar-hi? monteu algun bus o cotxes?
Encara que si s'ha de tornar a l'Escala en bici.... pit y collons!!
Bravo i que sigui un èxit.
Emi

Anónimo dijo...

hola soc en gabi ,avui estrno el teu blog .molts records desde l'emporda......

Anónimo dijo...

hola soc en gabi, molts recors desde l'emporda.....

Anónimo dijo...

com cullons puc saber la meva contraseña del meu blog ,perque surti el meu nom en el missaje????????????????

Ironxevi dijo...

Noi, si has donat d'alta un blog, has hagut de donar una direcció de mail i una contrasenya per entrar

Ironxevi dijo...

Emi, la muntada serà per anar-hi, quedarem a Girona, i així un cop acabat ja no ens hem de desplaçar.

EMI dijo...

ok pisha!! merci

Kevin "lotioplanxa" dijo...

Ei Xevi, a mi m'agradaria participar en la triatló solidària, em sembla una molt bona idea això de fer un triatló a l'hivern, tots en grup, i per una causa solidària