martes, 14 de octubre de 2008

AGRAIMENT

Com tinc algun tema del que parlar, m'hi he posat. El primer, l'agraiment, en nom de la gent de la Sindrome de Rett (http://www.rettcatalana.es/) i en el meu propi, a la gent del TRI-TEAM. El motiu?, un cop fet l'Aquatló benefic del juny, es van posar en contacte amb mi, a traves de l'Emi, per dir-me que farien arribar un donatiu per la prova a final de temporada. I dit i fet, avui, mitjançant l'Emi l'he rebut per fer-lo arribar a la Associació. De nou, gracies de tot cor per el detall.

GRACIES, COMPANYS

Lo segon, aqui teniu el flyer que es distribuirà aquest proper diumenge a la Cursa del Carrer Nou, amb el preliminar de la 2na Marató per la Marató de TV3 (14 de desembre), i també de la 4 Sant Silvestre de Girona (31 de desembre). Us hi esperem a tots, tant a una prova com a l'altre. I per cert, per no coincidir amb la de Girona, la Sant Silvestre de Riudellots serà aquest any el dia 26 de desembre.


I per finalitzar, demà a les noticies de Televisió de Girona, entre 2/4 de 2 i les 2 de la tarda, tindreu una sorpreseta.... (un que és mediatic). Aqui teniu un parell de imatges de la entrevista a TV GI

7 comentarios:

Mariona dijo...

A veure si podem venir. És una bona iniciativa. Salut!

Kevin "lotioplanxa" dijo...

Sant Silvestre de Ridudellots el 26-D? i què passa amb la cursa de St.Esteve de Llagostera?? No em diguis que no vindràs..

Ironxevi dijo...

Vaig estar parlant amb l'olivier de Fotoinstant, doncs buscaven data per la S. Silvestre de Riudellots (el dia 31 hi ha Girona i BCN, i el 28 al matí Masnou, Lloret)i que la volien fer el dia de Llagostera. Li vaig proposar que la fecin el diumenge 28 a la tarda, que crec que seria ideal, però l'ultim que m'han comentat és que la volen fer el dia 26 al matí.
Personalment, crec que és una putada, doncs la de Llagostera, encara que hagui perdut els ultims anys en organització, és la clàsica d'aquell dia

Jaume Tolosa dijo...

La Marató del 14/12 me l´apunto al calendari. M´agradaria ser-hi.

Com ho fem els que no rebem l´emisió de Tv Girona???

tri-famili dijo...

PRIMER DE TOT: HOLE TRI-TEAM
SEGON: LLORET, QUE ES AIXO DE LLORET.....
SANT SILVESTRE DE RIUDELLOTS SI, DEL MASNOU TAMBÉ, GIRONA COM NO!! PERÓ LLORET???
MOLT GUAPO A LA TV,HE TINGUT TEMPS DE ANAR A LA PICINA, I ARRIBAR A CASA I HE VIST L'ENTREVISTA.

Ironxevi dijo...

LLO... logicament que no, podem fer Riudellots, el Masnou diumenge i Girona, al meu cas, darreda al cotxe escoba i recollint la conificació (algun any espero fer-la, ja que vaig ajadar a parir-la...).
Jaume, seria un plaer tenir-te el dia de la Marató amb nosaltres (i tindries un bon rodatje per Libia)

EMI dijo...

gràcies a tú Xevi i la plataforma que sou el vertader motor d'aquesta moguda.
Per nosaltres és plaer haver pogut col-laborar de forma simbòlica.
L'any que ve hem de ser-hi presents i ser capaços de donar tota l'empenta del món als pares i fills de l'associació, són ells els vertaders heroïs d'aquesta història.
Per cert, a l'entrevista... no hi havia una taula més gran? jejeje.... sembla que esteu jugant al ping pong!!!
salut