domingo, 28 de septiembre de 2008

RETORN ALS ORIGENS


Primer anem per lo que ha sigut el cap de setmana, amb sessió doble, dissabte el 2n Triatló de platja D'Aro, i diumenge la Marxa del Pilar, organitzada per els companys del Atletisme Girona, de la comandancia de la Guardia Civil.

Amb els companys del Club, i en Daniel Herrera, que debutava després de Salitja

TRIATLÓ DE PLATJA D'ARO: sencillament, espectacular i dur. Aquest ha sigut l'ultim triatló que disputo aquesta temporada, que finalitza oficialment el proper 31 de octubre. La natació, amb una aigua més que moguda, i sortint després del 750 metres, amb la sensació de haver estat centrifugat dintre d'una rentadora, i a continuació, enfilar cap al circuit de ciclisme, 4 voltes per completar els 20 kms... però que es feien més dures del que podria semblar per la distància.


Sortint de la centrifugadora, amb la Mercé del Xaloc animant

En el marc incomparable de l'avinguda que travessa la localitat, amb gir de 180º davant el magic part, seguint en direcció a S'Agaró, pujant a la rotonda de la Rosa dels Vents, per baixar a continuació uns 300 metres, un altre gir de 180º, i novament pujar, en un tram més curt,però més intens, cap a la rotonda de la Rosa dels Vents... i això 4 vegades. La gran ventatge és que podia anar veient als companys i aprofitar per animar... i és que com va dir en Dani, semblava que anava de passeig, amb cara de felicitat i sense patir... que ja ho faria després corrent.

Finalitzant el 2n Triatló de Platja d'Aro, ben content

I així arribar a la meva part preferida, la cursa a peu, amb 4 kms escasos, però intensos. Un primer kilometre planer, per a continuació començar a enfilar, per asfalt, en direcció a la Conca, i a continuació, gir a la dreta... i sorpresa, muntanya amunt, amb un primer tram d'escales que encara es podia pujar força bé, i un altre tram, més amunt, on sencillament, la decisió més inteligent va ser fer-la caminant. A partir del kilometre 2 i mig, de nou cap a baix, i l'ultim planer.

Sencillament, un circuit a peu espectacular. Desde aqui felicitar a en Daniel Herrera, que després de Salitja, va debutar a un Triatló més oficial.

En quant a la organització, perfecte, tot i que crec que s'ha de resaltar un tema molt important. A part de trovar ilogic, que un Sprint sigui més car que un olimpic (Banyoles), considero una presa de pel que per el preu que es paga, en donguin una petita motxileta, amb propaganda de Platja D'Aro, i que quan han arribat la meitat de la primera serie ja faltin alguns tipus de beguda. Ja fa temps que no corro per el regal que em puguin donar, però d'aqui a pagar lo que val un triatló per no tenir ni un bon avituallament final...

CURSA DEL PILAR I el diumenge, a les 9h del matí, la Cursa del Pilar, a Girona, organitzada per companys del Atletisme Girona. una mica més de 9 kms, per tota la zona de Palau, amb pujes i baixes continuament, que hem aprofitat per fer, amb els companys que el dissabte vam fer el triatló, tot xino xano. I al final, un bon esmorçar, amb entrepans, beure i una samarreta tecnica, tot això per 5 euros ( com si haguessim anar a esmorçar a algun lloc, però amb la satisfacció de haver corregut primer una estoneta).


Abans de la sortida, amb en Llorenç, en Dani, en Daniel i els organitzadors

RETORN ALS ORIGENS com triatleta. doncs si, després de 20 anys competint en triatló, i haver corregut una colla d'anys al C.N. Olot (una satisfacció que els jutges encara es recordin de aquella epoca, quan corriem amb uns tops roses i fucsia, que van ser el furor d'aquella epoca tan bona), després al Castellfollit (amb l'amic Isidre Grau, una llegenda del Atletisme Gironí), d'haver conseguit, al cap de molts anys i molts esforcos, crear l'any 2.003 el primer Club de Triatló a Girona, (amb una colla d'amics amb els que segueixo disfrutant, ja sigui entrenant, competint, o simplement anant a sopar i a prendre alguna cosa), i una ultima temporada, després de la fusió amb els companys del Costa Brava, competitn suposadament amb el Girona Costa Brava (i dic suposadament, perque no se per quina raò, hem competit tota la temporada amb el nom de Costa Brava), torno als meus origens, aquells dos primers anys (89-90), amb llicencia d'independent i amb la samarreta del meu club de tota la vida, L'ATLETISME GIRONA.

Total, que amb el canvi de temporada, el proper 1 de novembre, ja ho saveu, em veureu sempre amb la samarreta a ratlles del Girona (això si, amb el nou model que estarà a punt en 15 dies).

ULTIMA FOTO AMB EL MONO DEL GIRONA -C B


PROPERA TRIATLÓ la propera triatló, ja per la propera temporada, tot i que serà dintre de aquest 2008, serà el proper 21 de desembre ¡¡si, ho heu llegit bé!!. Junt amb companys del ATLETISME GIRONA, i de l'antic TRIATLÓ GIRONA, ens montarem el I TRIATLÓ SOLIDARI DE NADAL. Més endavant acabarem de donar els detalls, però es pot adelantar lo següent, la natació serà en mar obert, entre Riells i L'Escala (1.500metres), circuit de ciclisme, fins a Girona (en principi fins l'Estadi del Girona F.C.), amb 40kms, per finalitzar amb part del circuit de la Marxa de la Diada (10kms)

5 comentarios:

tri-famili dijo...

Xevi, ha estat un plaer compartir club des del 2003 que ens vam reunir al bar royal (tu, toni barea,marc anglada,jordi triadu,sergi miro i jo) per crear un club de triatlo a la ciutat, fins ahir 27-9-08 a la triatlo de platja d'aro compartint el mateixos colors.
Però encara ens queda un objectiu comú: el 21-12-08, molt guapo, la triatlo benèfica!!!!
I compartir moltes curses tant sigui populars, mitges, maratons, junts.
SALUT

robert mayoral dijo...

ostres bon cap de setmana i molt intens....ja estàs segur de tornar a ser independent???
tingue'm informat d'aquest tri, que al ser al desembre m'atrau molt!

Jaume Tolosa dijo...

Noi, quin tute que t´has fotut el cap de setmana.
El que no m´acabo d´imaginar, jo que sóc molt fredeluc, és un triatló al desembre a la costa brava i amb 1500m a mar obert. Per molt neoprè que porteu no sortireu tiesos??

Ironxevi dijo...

Robert, irem informant. La idea és anar tots junts en el tram ciclista.
Jaume, suposo que fred en farà, però ho superarem (espero). Aquesta setmana m'apunto a la Mitja de casa teva.

EMI dijo...

eo Xevi!!! hosti tu!! al final no ens vàrem fer la foto tots plegats. Crec que a la que vaig veure com estava la mar....brrrrr!! se'm va buidar el cap!
La cursa va ser molt guapa i dura.
El tema del desembre seria molt maco poder participar-hi, no hi han excuses!! jeje. Ja comentaré als companys del club.
Sort, amb la teva nova etapa.