domingo, 12 de octubre de 2008

MITJA RODA DE TER

El sexteto de la mort: Llorenç, Julius, X. Bassols, Emili, Jacky i Xevi

Després de no haver ha anat a Roda desde el 2000, degut als canvis de data que va realitzar aquesta cursa, i coindidir amb altres, aquest any hi he pogut retornar, a més per celebrar el 25 aniversari de aquesta entranyable Mitja. Una cursa amb un reduit contingent de corredors, davant altres mitjes més masificades, i amb un agradable tracte cap als participants, doncs no s'ha de oblidar la butifarrada que ofereixen al final per tothom. A part es corria també la cursa de 10kms i un cros escolar per la mainada.
Després de la foto de rigor, amb els companys gironins, a estirar una mica i a la sortida, a les 10h30'. Sortim en grup, amb en Jacky, en Llorenç i l'Enric del Triatló Girona CB. A partir del 5è km, marxen cap al davant en Jacky i l'Enric, en lo que ha sigut una mica el seu suicidi esportiu (per l'Enric), ja que a falta de poc més de un kilometre, l'hem atrapat totalment fos. En quant al recorregut, després de una volta per Roda de Ter, sortiem en direcció a Vic, per seguir cap a Manlleu, i encarar els ultims 3 kilometres en direcció a Roda. Un circuit sencillament per anar a disfrutar de la cursa, degut als constants tobogans que et van castigant duranr els 21 kilometres. I al finalitzar, un bon avituallament amb buti, begudes, cerveses (va per tu, Dani...), meló, pinya i xindria, a més de una jaquera-suadera. La cursa ha servit per coneixer en persona a en JAUME TOLOSA, atleta de la zona, i blogger (teniu el seu enllaç a la llista), que esta preparant una cursa Non-Stop, de prop de 200 kms a Libia, per el proper febrer.

I resaltat 2 fets entranyables, per als que portem anys al Atletisme Girona, el primer, dins del especial del diari el 9, sobre els 25 anys de la mitja, una menció al moment més trist de la prova, la mort al any 1993 del company de club, ANGEL VELAZQUEZ, a 3 kilometres de l'arribada. I el segon, més emotiu, quan he passat corrent a la pujada del km. 19, en el punt on va caure fulminat l'Angel.
Amb l'Angel Velazquez (al centre,amb bigoti), durant la 2na Cursa Mar i Murtra de Blanes, al 1990

6 comentarios:

carless dijo...

Sort que no hi he anat.
Fa 3 anys que la faig , cursa tranquila, poca gent i menys de l'atletisme girona.
I aquest Any hi vas tu.
Aixi no t'he hagut d'avançar.......

tri-famili dijo...

Hola capo, l'Enric a la tri- de platja d'aro, tambè em va fer un cambi de ritme i ho pagar al final...
En els anys es regulara mes.
I botifarrada aixo si que es una mitja.
NOS VEMOS EN EL CARRER NOU!!
Una pregunta, es fa de nit??

Jaume Tolosa dijo...

Hola Xevi, em va alegrar molt poder-te saludar a tu i als teus companys. Avui miraré de fer una mica de crònica ja que ahir em vaig passar la tarda entre el sofà i el llit amb una sopa de campionat.

Ironxevi dijo...

Dani, quan dius de nit, a que et refereixes, a que hem d'anar a buscar Ratafia....

tri-famili dijo...

No!!!! En Christ, em va preguntar molt serio, que si la triatlo, L'Escala- Girona, la feiem de nit.ja,ja,ja

robert mayoral dijo...

veig que ja us poseu les piles amb les mitges, per cert mataró i granollers ja van a tope en tema inscripcions, no us adormiu!