lunes, 22 de septiembre de 2008

MARXA DELS SANTS METGES

Amb els companys de l'Atletisme, al estadi de Montilivi

Ahir es va celebrar la 29à edició de la Marxa dels Sants Metges, a Sant Julià de Ramis, amb un recorregut de 8,3kms. El recorregut constava d'uns primers 4kms planers, per a continuació iniciar la pujada, per el mig del bosc, cap als Sants Metges (iglesia), amb un tram de 1oo metres d'anada i tornada per rebre l'avituallament. A continuació, iniciavem el descens per asfalt, per aproximadament cap al kilometre 6,5 agafar un nou cami que ens portava fins al castell que domina tota la zona.

I d'aqui a l'arribada, prop de 1,5 kms. de descens per asfalt fins a l'arribada, on ens esperava un got de xocolata desfeta i coca. I per relaxar les cames després de Nottingham, doncs a un ritme més o menys tranquilet, acompanyant a la primera noia i sense forçar la maquina.
Amb en Dani, en Daniel, en Sergi i en Llorenç, moments abans del inici de la Marxa: "El quinteto de la muerte...."

A continuacuó, per acabar d'aprofitar el matí, i com que havia de pujar a Canet a segar l'hort, doncs trajecte amunt en bici, 2 horetes de treballar al hort, i tornada a Girona en bici. I a la tarda, a veure la primera derrota del Girona F.C.

Finalment, aquesta setmana iré a correr el Triatló de Platja d'Aro ( i potser la cursa del Pilar, diumenge) per tancar la temporada (de triatló, logicament) i un ultim any (de setembre del 2007 fins a setembre del 2008), amb un total de 9 maratons, uns quants triatlons i un fotiment de marxes i curses populars. I a l'octubre... tornar a engegar la maquina per als propers reptes.

3 comentarios:

tri-famili dijo...

Hola capo, no pares correr, bici, segar.. que una nova disciplina???
Ens veiem a Platja d'aro!!!
Sap greu que la primera derrota de la temporada sigui amb el Salamanca!

Anónimo dijo...

La maquina no la vas forçar pero la llengua...... us vaig anar sentint una estona

robert mayoral dijo...

però tu fas com jo no? acabes la temporada i a l'endemà ja comences l'altre no???
non-stop!
bona cursa!