lunes, 21 de octubre de 2024

CURSA CARRER NOU 5K 2024

 


Allà on tot va començar... la Cursa del Carrer Nou, la que va ser la meva primera cursa l'any 1979, arribava aquest any a la seva 45a edició. Després d'haver corregut la setmana anterior la marató i els 5k a Budapest, i també per tema horaris, em decantava per la versió curta aquest 2024.. la de 5k.
Com sempre quan corres a casa, a Girona, moltes cares conegudes, i també moltes de desconegudes de gent que s'ha anat enganxant al món del córrer al llarg dels anys. 
Sortida estreta per arrencar ràpid, el que potser també és bo per no quedar rostit d'entrada en direcció cap a la Plaça de lÓli i l'ajuntament, per enfilar un circuit en alguns moments molt enrevessat de gira vols i carrers amunt i avall, però sempre proper al casc antic de la nostra ciutat. 
Intentant mantenir un ritme constant al llarg del recorregut, però sense arribar a patir en cap moment i aprofitant per posar una mica de xispa a les cames. 
Al final 5,2km amb un temps de 25'11", que ja em deixa més que satisfet després de les 2 maratons en 2 setmanes corregudes.
Bona setmana a totes i tots!!!











No hay comentarios: