martes, 22 de agosto de 2017

44 Travessia de Sant Feliu de Guíxols

 Girona des de la muralla
Per  no perdre la rutina d'anteriors caps de setmana, aquest comencçava amb una sortideta matinal el dissabte amb les Girunneres, descubrint nous camins de la Vall de Sant Daniel tot corrent amb tranquil·litat per aquesra zona tan bonica i propera a Girona,. A continuació, com no podia ser d'una altra forma, tots asseguts al voltant d'una taula amb el cafè, la cola o la infussió per parlar de mil temes.
I el diumenge tocava tornar a fer la travessia de Sant Feliu, 14 anys després de la meva última participació. Amb el nou circuit que es fa des de fa uns anys, sortint des de la Cala de Port Salvi, i nedant a mar obert fins la platja de la població ganxona. En total 1.100 metres, amb la companyia de Girunneres, la Montserrat i  l'Anna, en Jordi Turon, i els debutants Santi i Yago que per primer cop es llançaven a l'aventura de participar en una travessa. Mar molt calmat en un bon matí per practicar la natació.
La nota trista, tot i que sortosament al final tot va quedar en un bon ensurt pel participants, i per tots els que ens hi varem trobar pel mig, va ser l'infart sofert per un dels nadadors al mig del mar. Participnats parats cridant ajuda que va arribar primer des d'un kayac i ràpidament des de la zodiac de la Creu Roja. També l'helicopter d'Emergències Mèdiques aterraria a la sorra de la platja.
Al sortir de l'aigua estaven tots els efectius actuan i reanimant a l'afectat, que finalment es va poder estabilitzar. Un bon ensurt per tots, i també pels familiars que des de la sorra veien que alguna cosa passava però sense saber que era.
Bona setmana a totes i tots... Salut i kms
 Participants i acompanyats.. tot el grup al complet
 Amb tot un crack, en Ferràn Claro... no paris!!!!


Una foto.. un somriure... moment de la sortida de l'aigua