martes, 5 de septiembre de 2017

BRACADES SOLIDARIES

 Amb en Nani, les 3 Anna's i la Nùria disposats a fer una nedada per una bona causa
Dissabte es va fer a Llançà la presentació de l'Associació Bracades Solidàries, que en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer, s'ha creat per recaptar fons per fer un embassament a l'India que servirà per abastir d'aigua a moltes famílies d'una de les zones més pobres del planeta. Després de la presentació i els discursos, tocava fer una nedada solidària i no competitiva a la Platja de Grifeu. Prop de les 8 del vespre, en un dia de Tramontada que provocava onades al mar, un grapat de valents solidaris ens llànçaven per nedar en un circuit d'anada i tornada per la Via Brava.
Uns més i altres menys, però tots vam fer un grapat de metres solidaris, i sobretot, compartits amb amics. Com no podia ser d'una altra forma, cap allà ens vam desplaçar amb algunes de les Girunneres, per aprofitar aquests banys a mar que tant ens agraden.
La bona causa s'ho valia.
I diumenge tocava córrer una de les marxes clàssiques de les comarques gironines, la de Flaça que arribava a la edició número 38. 10kms ondulats i a bon ritme per posar a prova les cames de cares a próxims objectius. En finalitzar, butifarra i cansalada per tots els participants, de cares a recupera forces.
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kms




No hay comentarios: