lunes, 24 de julio de 2017

Seguim endavant!!!!

 Divendres cap a Sant Gregori amb les Girunneres
Cap de setmana non stop!!! començava el divendres amb una sortida programada en un moment amb un grup de Girunneres a le8 de la tarda... i per l'antic camí Ral ens arribavem fins a l'entrada de Sant Gregori en un circuit d'anada i tornada.
Pel dissabte a la tarda tenia programat anar fins a Santa Cristina, on es celebrava la 31a edició de la seva cursa. Una prova amb llarga tradició a la que només hi he anat 3 vegades, i molt disperses en el temps: el 1988, el 2003 i aquest 2017. La sortida a les 19:30, amb un circuit de 7,5km i com era de preveure, amb molta calor i sobretot humitat a la zona que corriem al costat del golf i per bosc, tot i així, bones sensacions de ritme durant tot el recorregut. 
I per diumenge, com va sent habitual a l'estiu quan no hi ha cap marxa o cursa, nova sortida amb les Girunneres, aquest cop per camins que moltes d'elles no havien trepitjat encara, per la zona de la Bassa i Can Bellvitge. Un bon recorregut trenca-cames de 10kms, amb pujades i baixades, reagrupant de tant en tant, que sobretot serveix per fer una tirada més llarga del que dóna temps als entrenos setmanals, i per què agafin confiança de que al propi ritme, es pot córrer força estona i a més, passar-ho bé amb bona companyia...
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kms  #cadadiamesimillor
 Doncs si... me´ls vaig trobar a Santa Cristina, gràcies pels ànims familia!!!
 Amb la Dolors i el seu marit... quina il·lusió trobar Girunneres a les curses
 Bona sortida de diumenge al matí, seguida com no de la Cocacola asseguts en una terrassa tranquil·lament...