domingo, 9 de julio de 2017

Non stop!!!!

 Dissabte a les 8 del matí a la Font del Ferro
Cap de setmana intens, non stop, com aquell que no vol la cosa... Dissabte començava amb una proposta d'entrenament amb algunes de les Girunneres, que ens porvava cap a la Vall de Sant Daniel i a la Font del Ferro. Una sortida matinera, per evitar la calor, i que donava començament al dia. 
El següent pas, aprofitant que havia d'anar a S'Agaró, una sortida en Kayac, per les cales i coves properes a la platja, en un circuit que si el temps no ho impedeix aquest cop, repetiré el proper divendres amb el grup de Girunneres amb les que farem aquesta activitat.
El dissabte encara no havia finalitzar, i de tornada a Girona, havia quedat amb altres 3 Girus, la Montserrat, la Feli i la Carme, per anar cap a Sant Gregori. La proposta era interesant, aprofitant que la piscina d'aquest poble aquest dia era oberta fins a mitjanit, primer pujavem fent un cami córrer fins a Sant Grau... un dels pics mítics dels voltants de Girona, i que curiosament no havia fet mai. Amb la sorpresa de trobar a dalt de tot a un vell amic, tornavem corrent cap a Sant Gregori amb intenció de disfrutar una estona de la piscina. Una recuperació genial després de l'esforç.
Gairebé sense temps de dormir molt, diumenge al matí tocava anar cap a Quart a fer la marxa d'aquest poble a tocar de Girona. 12 kms més a les cames, amb l'avituallament final amb butifarra, seguir d'un cafè a la propera població de Fornells... com he escrit al principi, un cap de setmana non stop!!!
Bona setmana a totes i tots.... Salut i i kms

 Una mica de Kayak al mar per variar d'esport..
 A dalt de Sant Grau.. ara ja sé el que hi ha, tocarà tornar
A Quart amb en Joan, la Carme, la Montserra i l'Alba

No hay comentarios: