domingo, 2 de julio de 2017

De tornada... cap de setmana intens

Amb la Carme, la Nuria, la Momtse i la Juditn abans de començar la Marxa dels Senglars a Canet d'Adri.
 Gairebé dos mesos sense publicar al blog, sense cap motiu que ho justifiqui, doncs he seguit fent coses al llarg d’aquestes setmanes. Potser ara ja era el moment de tornar a escriure (cal dir que mentrestant he estat acabant d’escriure el meu segon llibre, el que tanca el cicle de les 100 maratons).
Aquest cap de setmana ha estat intent en proves esportives, dissabte al vespre es celebrava la segona edició de la Marxa nocturna dels Senglars, a Canet d’Adri. I cap allà vaig anar amb 4 de les girunneres que tenien ganes de córrer una estona amb el frontal al cap. Dels 2 circuits, triàvem el curt, de 7 kms pels voltants del poble, amb uns camins on en tot moment era possible córrer o caminar si calia, sense posar en perill ni els turmells ni els genolls.
El millor de tot, el sopar a l’arribada dins el pavelló, amb pa amb tomata, botifarra, cansalada, patates, fruits secs... una bona forma d’acabar la jornada. I com ens faltava alguna cosa de dolç per fer el postre, abans de replegar del tot, ens anàvem tot el grup a fer un gelat.
Poques hores després tocava anar cap a Tossa a fer la travessa d’aquesta població. De nou hi havia trobada d’algunes girunneres que aquests últims mesos s’han decidit també a provar amb la natació. Un bonic circuit de 1.100 metres, resseguint el Cap de Tossa, seguit d’una estona de platja. El final de festa era reunir-nos a taula per degustar una paella i riure una estona, amb bones amistats com la Carme i en Xicu, la Laura, la Irene i en Felipe. Cap de setmana complet, sense descans, que sobretot serveix per tornar a posar-me en contacte amb tots i totes vosaltres mitjançant aquest blog.
Com sempre, una de les millors coses d’aquestes proves ha estat retrobar amics amb els que feia temps que no parlava, com en Jordi Julià...
Bona setmana a totes i tots... Salut i kms... i com sempre, cada dia més i millor!!!!


 7km i 1 hora després, feina feta amb un bon somriure.
 Recuperant energies al pavelló de Canet d'Adri...
 I gelat final a la Plaça Independència.
 Una bona colla d'amics disposats a fer una mica de natació a Tossa de Mar, i gaudir fent esport...
 Salutacions Jordi, un plaer tornar a trobar-te.
 Bonica imatge a la platja de Tossa.
Felicitats Girunnres... ja teniu una altra fita feta...

No hay comentarios: