sábado, 5 de noviembre de 2016

Cursa Solidària Creu Roja de Girona

 En una de les fortes pujades del camí, recuperant forces...
Aquest matí, dissabte, en plenes Fires de Sant Narcís a la nostra ciutat, s'ha disputat la Cursa solidaria de la Creu Roja per la alimentació infantil. La marxa ja portava alguna edició a sobre, i en l'apartat de córrer era la primera.
Amb sortida de les pistes esportives de Sant Daniel, ens esperaven davant 16km on es combinava de tot una mica, trams per córrer, pujades a 4 mans, literalment, baixades on havies de vigilar... tot això en un entorn privilegiat com és la Vall de Sant Daniel.
Els primers 5 km tenien inclosos un parell de trams de pujada força durs, però que amb la companyia d'en Carles Esteve, i altres corredors i corredores que hem anat trobant, hem anat fent. Un cop superat el primer avituallament, el seguent objectiu era arribar fins a Sant Miquel, per trams de pista, corriols, alguna baixada i tram planer, per enfilar-nos de nou fins al segon avituallament pel mig del camí dins el bosc.
A partir d'aquí, només ens faltava arribar als peus del Castell de Sant Miquel, donar-li la volta, i a excepció d'algun petit tram anar descendint tot el que haviem pujat.
Al final butifarrada per tots els participants, una bona bossa d'obsequis (la inscripció integre anava a la Creu Roja) i la satisfacció d'haver fet el camí al costat d'un amic...
Salut i kms



No hay comentarios: