domingo, 13 de noviembre de 2016

Marxa d'Estanyol

 Amb les Girunneres i els companys del club
Aquest diumenge s'ha celebrar una nova edició de la Marxa d'Estanyol, una prova amb molts anys d'antigüitat, i que curiosament només havia corregut 3 cops... la última vegada el 1993. Molt ha plogut des de llavors, però avui ha tocat tornar-hi.
Al programa 2 distàncies, la curta de 8,5km i la llarga de 15km, i juntament amb els amics del club i les 2 Girunneres que han vingut, hem decidit fer la curta. Sortida en pujada al costat de la Alicia i la Roser, amb uns primers kms en que es podia córrer, però amb la precaució de mirar on trepitjaves. Ha sigut a partir del km 4 quan els camins s'han convertit en una bona pista forestat, fet que ens permetia no estar tant pendents d'on col·locavam els peus, i si més pendent de córrer..
Al final 8,3kms de recorregut, i una bona recompensa final amb l'entrepà de butifarra... La setmana que ve, si tot va bé, toca córrer la marató 94, aquets cop, per tercer any, a la Marathon du Beaujolais, on tastarem durant els molts avituallaments del circuit, el vi jove de la zona. Però això serà una altra historia que s'escriura dissabte que ve....
Bona setmana a totes i tots.,. Salut i kms

 Amb la gent del Club Trankils


Esperant l'arribada d'en Xicu, tot menjant butifarra, coca i xocolata desfeta...