lunes, 28 de noviembre de 2016

10 Marxa popular de Banyoles

Amb en Jordi Rosell, en Tià Lloveras, en Joan Lopez i l'Àngel Bordas
Ahir diumenge es va celebrar la 10a edició de la Marxa Popular de Banyoles, tot s'ha de dir, de la nova etapa, doncs ja s'havia fet la volta a l'Estany fa molts i molts anys, abans de desaparèixer i tornar amb aquest nou nom. 
Tot i que s'ha de dir que el nom apropiat hauria de ser Cursa, i no marxa, doncs es distribueixen premis en totes les categories, cosa que va fer que els atletes capdavanters a les curses gironines i fossin tots.
Matí agradable, amb estonetes d'una mica de sol i també de cel cobert, la sortida estava situada a la Plaça de les Rodes, i des d'aquell punt ens dirigiem cap a Mas Palau, abans d'enfilar propiament el circuit al voltant de l'Estany, fins la zona de Can Morgat, on agafavem una mica del camí de Puig Clarà, i camins humits en direcció al col·legi Frigolet. Camins humits per la pluja caiguda, amb una capa de fulles que feia que les cames rellisquessin, i s'hagués de córrer amb precaució.
Últims 2 kms de nou a la zona de l'Estany, per arribar a meta on ens esperava el pa amb butifarra per recuperar la energia perduda.
Bona setmana a totes i tots.. Salut i km

1 comentario:

ramonet dijo...

Això es aprofitar el finde. A la de l´Ardenya li tinc ganes, pero ha de fer un fred brutal per l' epoca de l' any