martes, 2 de agosto de 2016

Marxa a Sant Maurici - Caldes de Malavella


Com cada últim diumenge de juliol, aquest es va celebrar una nova edició a Caldes de Malavella de la Marxa a Sant Maurici. El nom ja ho diu tot, doncs els primers 5 km son els que ens porten a l'ermita amb aquest nom. 
Mentre els caminadors ja eren en ruta feia estona, els que ens disposavem a córrer preniem la sortida a 2/4 de 9 en un dia, que com sol ser habitual cada any, es presentava amb calor i sobre tot molta humitat. Per davant ens esperaven 10 km per camins, amb pujades, algun tram de baixada, tot i que com sol ser habitual, al final trobem més trams de pujada que da baixada. El camí aquest cop el vaig fer amb 2 amics del Club Trankils, entre ells el "Presi", en Narcís de Los Llanos. 
A un ritme d'anar fent vam avançar al llarg del recorregut fins a la límia d'arribada, on ens esperava un bon esmorzar, i el més típic d'aquesta marxa, la remullada final a la piscina municipal, sense cap mena de dubte, el millor premi final després de l'esforç realitzat.
I aquest proper dissabte a per una prova de llarga distància.. aquest cop de natació, la Volta nedant a l'Estany de Banyoles... 6.000 metres per davant.
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kmsNo hay comentarios: