domingo, 17 de julio de 2016

1 Triatló popular de Flaça "a la inversa"

Quan em vaig enterar de que es feia aquesta prova, el seu caràcter popular i la seva originalitat, de seguida vaig pensar que s'hi havia d'anar. Un triatló petit, a Flaça, amb el tram de natació a la piscina, i per evitar l'aglomeració al tram de nadar, es passava el córrer al principi, invertint l'ordre del triatló. 
La prova constava d'un primer tram de 2kms de cursa a peu, dues voltes a un circuit amb una forta pujada només començar sobre asfalt, i una baixada per camí de terra cap al final de cada volta. 
El segment de BTT, 2 voltes també, començava amb un tram combinat de planer amb terra i asfalt, abans d'enfilar una petita i forta pujada d'uns 20 metres, seguida d'1 kilòmetre de pujada constant. Una intensa i curta baixada ens portava fins un altre tram d'asfalt, abans d'una segona pujada per terra. La segona baixada intensa ens portava de nou a la zona de la piscina per realitzar la segona volta d'aquest tram.
La natació eren 9 llargs a la piscina de Flaça, amb la curiositat de que es feia un circuit circular. 2 ninots de socorrisme feien la funció de boies i de punt de gir sense tocar la paret.
Al final 50' d'esforç, i també de diversió, i l'avituallament final. Una prova recomanable i que si es manté al calendari s'haurà de tornar a córrer en properes edicions.
Bona setmana a totes i tots... Salut i kmsNo hay comentarios: