martes, 16 de agosto de 2016

5 Volta Nedant a l'Estany 2016

Amb una setmana de retard, degut al foc i a la feina dels hidroavions que treien aigua de l'Estany el matí del 6 d'agost, es va disputar aquesta dissabte, 13 d'agost, la Volta Nedant a l'Estany. Una prova amb 5 anys de vida, en la que vaig participar a la primera edició del 2012, i que esperem que tot i els rumors, es segueixi celebrant, doncs és una travessa molt atractiva de 6.000 metres. 
Un circuit sense complicacions d'orientació, ja que un cop arribaves als 1.000 metres, prop del Camp de Futbol, es tractava de fer 2 llargs a l'Estany, d'anada i tornada, seguint el camp de regates. Només calia seguir les boies, i sobretot el cable que les uneix. Un cop de tornada, als 4.100 metres aproximadament, només restava desfer el primer tram per arribar a les magnífiques instal·lacions del C.N. Banyoles.
L'objectiu era mirar d'acabar bé, i amb la perspectiva dels últims entranaments, mirar de voltar les 2 hores. Tots els pasos controlables (1.000m, els 2.000 a l'avituallament i el 3.000 al final del camp de regates, estaven en temps. Només calia arribar al punt de gir final, on tenia controlat un pas de poc més de 17' a l'anada. Un cop aquí, i després de mantenir un ritme sempre constant, i avituallar-me als 2 putns de control, només em va quedar apretar i mantenir el ritme per finalitzar amb un gran crono de 1h59' que em deixava més que satisfet.
Molts companys de la vella guardia a la sortida, com en Xavier Bassols, en Gabi Descarrega, també en Sergi Miro, i una Girunnera entre les participants, la Isabel Alonso que aconseguia un excelent resultat de 2h7'
Bon avituallament final i la satisfacció de la feina ben feta.
Per rematar el cap de setmana, diumenge a la nit vam anar a la marxa "La lluna en un cove" de Vidreres. 6km pels voltants de la població, amb l'aparició de Bruixes gegants, indis i altres per animar i "espantar" una mica als participants...


No hay comentarios: