lunes, 25 de abril de 2016

Marxa del Baix Fluvià- Sant Pere Pescador

 Amb els companys del club Atletisme Girona desplaçats a Sant Pere Pescador
Entre les moltes curses i marxes que hi havia ahir diumenge a Girona i provincia, va tocar desplaçar-nos a la bonica localitat de Sant Pere Pescador. El motiu a més de fer la seva marxa, era anar a dinar amb alguns dels amics del club a la casa rural d'un antic company de curses, en Miquel, que te en aquesta població ( Mas del Joncar).
La marxa era el tercer cop que la feia, amb sortida i arribada a la pineda, tenia un bonic recorregut de 14kms, planers, pels pobles que envoltes Sant Pere (Armentera, Vilacolum i altres poblets encantadors). Una bona part dels kms eren per camins molt agradables, amb algun tram d'asfalt per conectar els diferents camins. A un ritme tranquil, tot esperant la Marató d'Empúries d'aquest proper diumenge, vaig anar sumant els kilòmetres de la marxa amb en Toni i la Montse. Un cop finalitzat el recorregut, un parell de kilòmetres més suaus per tornar a la normalitat, abans d'assaborir el gran esmorzar que ens va preparar la organització: Butifarra, palpis, costella, all i oli, pa, vi, cocacola... més no podiem demanar.
I per finalitzar, un bon dinar relaxadament amb els amics per disfrutar del diumenge. Ara toca pensar en diumenge, amb la celebració de la Marató d'Empúries- l'Escala, que arriba a la seva 14a edició, de les que he tingut la sort d'estar en totes. A més soposarà la número 91... Amb moltes ganes
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kms
 Amb el Fluvià al fons
Moment que vaig atrapar els caminaires del club, en Xicu, l'Elena i en Johan

No hay comentarios: