domingo, 10 de abril de 2016

19 Cursa Esports Parra

 Amb el globus de 55'
Aquest matí ha tocat córrer a casa, a la nostra ciutat, la 19 edició de la Cursa de Esports Parra, els 10km de Girona, antigament anomenats Ciutat de Girona (abans que la denominació passes a les curses ciutat de Girona que precisament es celebren la propera setmana). Per segón any s'ha fet coincidir amb una cursa de 5kms, donant així la possibilitat de córrer a més gent. 
I com a gran novetat, la unió d'aquesta veterana cursa amb una altra que portava 2 edicions, la Cursa de La Salle, fet que ha portat a una forta implicació per parts dels alumnes del col·legi. Matí amb una temperatura ideal per córrer, amb sol però sense una calor excessiva. Primer com cada any ha sigut el torn dels més petits, a les curses infantils, per a continuació, a les 9h30' donar-se la sortida de la prova de 5kms. A les 10h15' tocava la porva gran del matí, els 10kms. 
En aquesta edició em tocava fer de llebre de 55', portant el respectiu globus, i realment he complert amb el que havia de fer. Anant a un ritme el més constant possible, el temps final ha estat 54'57", arribant amb un grupet que han aconseguit voltar aquesta proposta dels 55', cosa que et reconforta per la feina feta per ajudar als altres corredors. Finalment ha tocat donar copes als guanyadors tant de la general com als de les categories, pujant molts amics i amiges al podi per recollir els seus respectius premis. 
Propera parada... la setmana que ve, amb la celebració de la mitja marató de Girona, els 10kms i els 5kms, i de nou tocarà fer de llebre, aquest cop, i repetint com al 2015, per ajudar als corredors a baixar dels 60', en aquest cas.
Mentrestant, segueixen endevant els entrenaments de cares al Mig Ironman de Calella, el proper 22 de maig, amb el repte solidari del TRI4RETT en favor de l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett  Recordeu que hi ha 113 samarretes solidàries a 10 euros, una per cada una dels 113kms del Triatló. Diumenge que ve coincidint amb les curses de Girona, les portaré a sobre.
Bona setmana a totes i tots... Salut i kmsNo hay comentarios: