domingo, 17 de abril de 2016

Curses Ciutat de Girona




Amb amics dels Club Atletisme Girona
Avui Girona ha tornat a vestir els seus carrers de corredors disposats a viure la satisfacció de córrer pels seus carrers. Aquest matí tocava la 22a edició de la mitja  Marató, la 20a de les curses populars, així com les curses infantils. 
Un gran ambient, sobretot a les curses dels menuts i les 2 curses populars, la de 5 i la de 10kms, que dimecres tancaven inscripcions a l'arribar al màxim de participants previstos. En quant a la mitja marató, segueix estancada amb el pas dels anys, cosa que esperem poder remediar en properes edicions. 
Aquest cop, a l'igual que l'any passat, tocava fer de llebre, ajudant a altres corredors a aconseguir els seus objectius, en aquest cas, acabar els 10kms en 60', o millor dit, a ser possible, uns pocs segons abans d'aquesta franja horaria. 
Molta calor a la sortida, tot i que a primera hora els nubols feien preveure un dia ideal per córrer, amb inici de les curses infantils a partir de les 9h. Amb una mica de retràs es donava la sortida a les curses dels adults, una sortida conjunta per les 3 distàncies, però molt amplia, tota la carretera Barcelona, fet que evitava moltes aglomeracions. 
Així, kilòmetre a kilòmetre, practicament mantenint contstant els 6 minuts per kilòmetres, han anat passant aquests, donant ànims a aquells que lluitaven per aquesta marca final. Una feina recompensada per haver arribat amb un grupet, més o menys cohesionat, segons abans d'arribar a l'hora de cursa. Els que més malament ho han passat han estat els corredors dels 21,1kms, els que han patit més la forta calor del cap de setmana. 
A tot aixó, només queden 2 setmanes per una nova marató, la d'Empúries, a la que ja espero amb ganes, doncs he pogut córrer totes les edicions, i ja sabeu que és la que em te el cor robat. Solitària, amb poca gent als 42,2kms, però entranyable i amb un entorn fantàstic... però serà la historia que espera en dos setmanes..
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kms
 Amb les Girunneres...














No hay comentarios: