lunes, 28 de marzo de 2016

TRI4RETT i Bellcaire...


 La samarreta del repte solidari TRI4RETT
Un dels objectius importants per aquest 2016, coincidint amb el meu 50 aniversari, és tornar a fer un Triatló de la marca Ironman. L'últim Ironman complet va ser fa 10 anys, i en distància Half, a part del realitzat a Empuriabrava fa 2 anys, fa ser el 2007 a Suïssa. Uns quants triatlons marca Ironman a les cames (6 en distància sencera i 2 en mitja), sempre lluny de casa, han fet que m'hagi decidir a córrer a Calella, ara que tenim aquesta franquicia instal·lada a poc kilómetres de casa. A més tenia en ment un tema solidari amb l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett, fent que hagi acabat unint la prova esportiva amb un tema solidari.
1,9kms de natació, 90 kms de bici, i 21,1kms de cursa a peu... 113 kms en total, i 113 samarretes solidàries a 10 euros cada una. El benefici total de les samarretes, descopmtat el seu import, anirà a parar a l'associació. I entre tots els que compreu la samarreta, hi haurà un sorteig final el mateix dia de la prova, el proper 22 de maig. Després de mesos sense tocar practicament la bicicleta, el segment més fluix, ja he entrat en la fase de motivació necessària per preparar bé la cita triatlética.. Us aniré informant.
I aquest dilluns de Pascua a tocat córrer en una marxa clàssica, la de Bellcaire. Dos recorreguts possibles, 11km i 17kms, per la serra del Montgrí. Un circuit sense descans, amb 5kms inicials de pujada per una pista que permetia córrer, i a partir d'aquí, uns kms força complicats amb més pujades, baixades, però sempre per petits camins plens de pedres, que ha fet que durant molta estona, per evitar caigudes, la forma d'avançar fos caminant i vigilant on possavem els peus. Tot aixó ho ha compensat les grans vistes que ens oferia el recorregut. Un camí compartit amb en Toni Bautista i en Met Roca.
Per finalitzar, el més típic d'aquesta marxa... la sardinada final que ens ofereixen els organitzadors, acompanyades per bunyols, cava, pastís i ratafia que portaven alguns dels companys i amics... Un bon matí amb un gran final.
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kms




No hay comentarios: