lunes, 7 de marzo de 2016

5a Cursa Les Vetes - Salt

Disfrutant del camí amb la Nadeia
Dissabte es va disputar a Salt la 5a edició de la Cursa Les Vetes, un esdeveniment solidari amb la fundació Les Vetes Salt que s'organitza en aquesta població. Dues possibilitats de recorregut, 5 ó 10kms segons les ganes de cada corredor o caminador. Tot i estar apuntat a la prova llarga, a lúltim moment, i com la Nadeia feia la de 5, vaig camviar de distància i la vam fer junts.
Prop de 200 participants en un matí agradable de temperatura, i per uns circuits que van per una zona molt coneguda, i per on passen unes quantes de les curses organitzades a Salt, les seves Deveses. De fet, quan entrenes per aquesta zona és normal veure fletxes pintades i gastades pel pas dels temps de diverses d'aquestes curses. I només faltes 2 setmanes per una cursa nova, la del 20 aniversari dels Marrecs de Salt, amb sortida al mateix lloc que la disputada aquest cap de setmana, i amb 2 circuits de 5 i 10kms.. Seràn els mateixos?
Bon ambient a la sortida i cursa tranquila al ritme de la Nadeia. En finalitzar, una bossa amb diferents obsequis i un entrepà per recuperar les forces, i a pensar en aquest proper diumenge, amb una cita important, la Marató de Barcelona, que si tot va bé serà la número 90....
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kms

Amb el Dream Team: en Tià, l'Elena, en Johan, en Manel, en Xicu, en Botifoll i en Seguí