lunes, 29 de febrero de 2016

29 Anar-hi anant de Bonmatí

Ahir es va disputar la 29a edició de la Marxa de Bonmatí, la Anar-hi Anant, amb molts anys d'historia a sobre. Aquest any s'ha produit un canvi de organització, dintre la mateixa associació, que ha fet que com sempre, tot anés rodat. 
3 recorreguts a la marxa, de 10, 15 i 20kms a més del Trail de 32 kms, i com sempre, molts camins per pujar i baixar voltant aquesta població. Les amenaces de molt mal temps per part del servei meteorológic ha fet que la participació fos força baixa, al voltant de 700 participants, davant els més de 1.500 que solen acudir en altres ocasions. I al final, tot i ploure durant la nit, cap gota a la marxa, i si bé hi havia algun petit tram de fang, i algunes basses, el recorregut es podia fer perfectament. 
Després de la marató la idea era fer els 10kms, i he sortit amb en Manolo Gordo, a compartir el camí i sense posar-nos un alt nivell d'exigència, parlant i caminant en un parell de pujades on el terreny estava enfangat. Total que ens tan parlar ens hem passat de llarg un trencant i hem acabant fent 12,5kms, un entremig entre les 2 distàncies.
Al final bossa amb obsequis (amb el fuet de cada any, dono fe que esta bó), i un bon esmorzar per esperar la calçotada que al migdia teniem amb alguns amics del club.
I en 2 setmanes la Marató de Barcelona, la que si tot va bé farà 90. Ja vaig rodant les noves Adidas Ultra Boost per preparar-les, doncs les Supernova, després de 4 maratons i uns quants entrenament, pasaran a la funció de fer-les servir per entrenar i per curses curtes...
Bona setmana a totes i tots, salut i kms