domingo, 7 de febrero de 2016

Cursa contra el Càncer-Girona: 2 x 1

 Amb l'Enric Olmos, speaker de la prova d'aquest matí, i un dels grans..
Aquest matí s'ha disputat a Girona la 2a edició de la Cursa contra el Càncer de Girona, aquest cop sota una pluja que era molt esperada des de feia setmanes. No sempre plou a gust de tothom, i a molts els hi hagués agradat que no coincidís amb la cursa... però benvinguda sigui. 
El programa començava amb una caminada a les 9h, seguida d'una cursa infantil pels petits. A les 10h hi havia la cursa de 2,5kms i a les 11h la de 5kms. Com l'any passat, m'he decidit per fer les 2 curses, les distàncies eren curtes i una bona causa sempre val l'esforç.
A la de 2,5kms, amb menys participants que la de 5, he sortit a un ritme viu, i mentre que el primer classificat marxava i es distanciava rapidament, em quedava en una segona posició al costat de la Joana Deulofeu, primera noia, sense ningú aprop nostra. Aixó ha fet que fos una cursa relativament fàçil, que hem fet junts per arribar ella en la 1a posició femenina i jo en la 2a posició masculina. El premi ha estat un val per un massatge. I en el sorteig d'obsequis, una entrada al cinema. 
A les 11h tocava córrer de nou, ara si sota una pluja intensa que ens havia donat un respir en la cursa curta. Aquest cop a un ritme més tranquil, amb la intenció d'acabar sense patir gaire. Molts companys i amics hem corregut aquest matí per una bona causa pels carrers de la nostra ciutat, una cosa que sempre és d'agrair... 
La setmana que ve toca col·laborar des del club al Cros de Girona, que acull aquest any el 96 Campionat de Catalunya de la especialitat, abans d'encarar el proper 21 de febrer la Marató de les Vies Verdes.
Bona setmana a totes i tots... Salut i kms
 Amb en Carles Grabalosa
 El podi de la cursa de 2,5kms
Amb la Beth