viernes, 1 de enero de 2016

11 Sant Silvestre de Girona


 Amb en Xicu, la Cati, en Dani i l'Albert poc abans de la sortida.
31 de desembre, dia de Sant Silvestre, i dia de córrer l'última cursa de l'any. Aquest 2015 es celebrava la 11a edició de la Sant Silvestre de Girona, que des de la primera edició organitzem conjuntament el Club Atletisme Girona i el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Girona. Una prova consolidada en el calendari gironí, i que 4 dies abans arribava al ple de participants, amb 1.700 inscrits a la cursa adulta. 
Es disputava també la 6a edició de les minicurses, amb 3 categories segons la edat dels participants, i que batia el record de inscrits amb 240 nenes i nens corrent pels carrers propers al pavelló de Fontajau. Molta feina els últims dies que el dijous 31 es veia compensada pel gran ambient que es respirava, i per fet de que un cop arribat el darrer dels participants, no s'havia produit cap incident.
Tarda de calor per estar a finals de desembre, però amb una temperatura que convidava a córrer en un circuit que passa pel centre de la ciutat, sense cap pujada, que convida als corredors a volar literalment sobre els carrers gironins.
Ara toca pensar en els propers objectius, tant a nivell de córrer com a nivell organitzatiu  amb la organització de 1a Cursa de Carnestoltes de Girona el proper 31 de gener..
Bon any a totes i tots, salut i kms
Amb en Frank, preparats per a començar a córrer

 Les Girunneres, guanyadores del concurs de disfresses 
Últim arc d'arribada del 2015