domingo, 10 de enero de 2016

1a Cursa popular de Serinyà solidària amb la Fundació Mas Casadevall

 Amb en Juan Lopez preparats per la sortida.
Avui diumenge s'ha celebrat la 1a edició de la Cursa Popular de Serinyà, cursa amb causa solidària amb la Fundació Autisme Mas Casadevall. Aquesta ha estat la primera cursa també que he corregut aquest 2016. Un circuit molt atractiu pels voltants del poble, amb uns primers centenars de metres pel casc urbà, els únics amb una lleugera pujada, abans de enfilar cap a camins de terra, totalment planers i amb unes vistes magnífiques. L'única inclemència ha estat el vent que bufava, que ha contribuit a posar un punt més d'esforç que ens ha anat bé als corredors per agafar gana de cares al bon avituallament final, on ens esperava una bona botifarra amb pà amb tomaquet, coques i begudes.
Els 8,3kms de recorregut han servit per fer l'últim entrenament a ritme abans de córrer diumenge vinent la Marató de Tarragona.
I pel 31 de gener, tenim a Girona la primera cursa de Carnestoltes, cursa solidària amb la Fundació SER.GI. És un nou projecte d'organització personal, sempre amb la gran col·laboració i ajuda del Club Atletisme Girona. La cursa es podrà córrer disfressat, tot i que no és obligatori, i haurà premis pels 3 primers i les 3 primeres de la general, així com a la millor disfressa individual i de grup, a més de sorteig d'obsequis entre tots els participants gràcies als col·laboradors. 
El blog de la Cursa és: Cursa de Carnestoltes de Girona, i teniu les inscripcions obertes a temps x curses..
Bona setmana a totes i tots..

No hay comentarios: