domingo, 27 de diciembre de 2015

Dies de Sant Silvestres....


Dies de Sant Silvestres... o millor dit de pre Sant Silvestres... doncs les de aquest cap de setmana encara no han caigut en el dia 31, el de les veritables curses de Cap d'any. 
Ahir dissabte 26, es va disputar la de Riudellots de la Selva, la primera que es va fer a la provincia de Girona, juntament amb la de Cassà de la Selva. 7kms per un circuit variat, amb asfalt, camins de terra amb desnivells, una pujada curta però intensa al 5è km, i una xocolatada final per recuperar les energies. Més de 70 companys de l'Atletisme Girona a la sortida, i molt bon ambient. I lo millor, un any més, i un minut menys que l'any passat.. com el bon vi, millorant,
I avui diumenge es celebrava la primera edició de la Sant Silvestre Sarrianenca a Sarrià de Dalt. Un circuit de 5kms pels carrers del poble, majoritariament per asfalt, i amb prop de 1 kms per camins de terra. Aquest cop ha tocat fer-la amb la Cati, disfrutant del camí, com sempre.
Ara queden 2 Sant Silvestres, aquestes si, el dia 31 de desembre, al matí la de Borgonyà, i a la tarda la que organitzem a Girona, amb un circuit de 5kms a les 6 de la tarda.
Aquí teniu un recull de fotos del cap de setmana..
Bona setmana, i a disfrutar-la, que s'acaba l'any. Salut i kms!!!!