domingo, 6 de diciembre de 2015

Una setmana per la 9a Marató xMarató de TV3


Cartell de la 9a Marató x la Marató de TV3
Ja només queda una setmana per la celebració de la 9a Marató x la Marató de TV3, la prova que organitzem amb molta il·lusió coincidint amb el programa La Marató de TV3. Lluny queda la primera edició celebrada al ja desaparegut Parc Central de la nostra ciutat, Girona. La segona edició ens vam traslladar cap al centre de la ciutat, en un circuit urbà, al que vam donar 67 voltes, però que ja ens obria la possibilitat de córrer als carrers centrics, més acostats a la resta de ciutadans.
El següent pas va ser instalar-nos al Carrer Santa Clara, al costat del Pont de Pedra, on vam estar uns anya. Aquí vam tenir l'any 2011 la sortida en directe per TV3, també van entrar en escena els Bombers. El primer any van córrer mitja marató amb nosaltres, en parelles de 2 bombers que volta a volta s'anaven substituint, vestits amb tot l'equip de intervenció, inclosa la bombona d'oxígen. 
A partir d'aquesta primera col·laboració, han vingut cada any a fer-la completa, adoptant el ritme de la Marató al seu pas.
El següent pas va ser fa un parell d'anys, amb el mateix circuit de 1.122 metres, però amb canvi de ubicació, amb sortida i arribada a la Plaça Independència, amb més espai per col·locar carpes, vehicles, i tot el que girava al voltant de la marató.
I aquest any toca un nou pas endavant. La ubicació de la sortida i l'arribada serà a la Plaça Catalunya, on si el dia és assolejat, disfrutarem més del sol que ens toqui, i amb una petita ampliació del circuit que arribarà fins els 1.400 metres. Això reduirà substancialment les voltes a córrer, 30, més un petit bucle inicial per cobrir els 42.195 metres.
Però hi ha una cosa que no ha variat al llarg dels anys, les ganes de ser solidaris fent alló que ens agrada, córrer, i de fer la nostra petita aportació a aquesta gran festa solidària que és la Marató de TV3, dedicada aquest any a la Diabetis i la Obesitat. Entre tots els assistents sortejarem 4 despertadors personalitzats de la 9º Marató x la Marató de TV3, gentilessa de Gonzales Rellotgers
Recordeu, diumenge que ve, 13 de desembre, a les 9h30' us esperem, només heu de venir, ver la vostra aportació a la urna que hi haurà a la carpa, i córrer les voltes que creieu convenients...
La Marató diu molt de tu.. US ESPEREM!!!!




 El recorregut i el cartell dels bombers
 Dorsals a punt per diumenge
Els despertadors que sortejarem, gentilessa de Gonzalez Rellotgers

No hay comentarios: