miércoles, 16 de diciembre de 2015

9a Marató x la Marató de TV3.... 3.161,75 gràcies!!!!1

 Foto final dels maratonians i els bombers.
Aquest diumenge hem celebrat a Girona la 9a edició de la Marató x la Marató de TV3, el projecte solidari que va neixer el 2007, i que si tot va bé, el proper 2016 arribarà a la seva 10na edició. Un any més, molt ambient a la sortida, i de fet, durant tot el matí. Els maratonians que vam fer tota la marató ens vam sentir sempre acompanyats per molts amics i companys que venien a córrer unes quantes voltes amb nosaltres. 
I un any més, els bombers participaven, com en els darrers anys, corrent per parelles i fent-se relleus a cada volta, amb tot l'equip de intervenció i respirant oxígen de l'ampolla. També el grup de les Girunneres va voler estar en aquesta festa esportiva-solidària, arribant alguna d'elles als 21kms, i sobretot, gaudint totes de la matinal.
El grup de corredors que vam fer la marató aquest cop va creixer: en Llorenç, en Yago, en Dani Juncà, en Toni, en Joan Diego, l'Emili Carrasco i l'Emili Morales, en Josep Ponce, en Narcís de los Llanos, en Dani Pastor, en Diego Delgado, en Gerard Soler, la Montse Badosa i algun altra va acabar fent-la sencera.
Per aquest any també hem tingut un circuit nou, de 1.400 metres al que haviem de fer 30 voltes, amb el centre neuràlgic a la Plaça Catalunya, pensant en que si feia un dia assolejat la zona de la carpa i dels canvis dels bombers, seria menys freda que altres anys. Al final, tot i fer un dia perfecte per córrer, el sol no va arribar a escalfar, però es va guanyar que la zona de sortida i arribada, i també d'avituallament, era molt més ample que quan estavem a la Plaça Independència.
Al final de la jornada, la suma dels donatius va ser de 3.161,75 euros, sumats els dels corredors i els recollits pels bombers, així com els aconseguit amb la venda de talls de les coques que van preparar les Girunneres.
En el tema esportiu, que no era el més important en aquest cas, aquesta marató ha significat la que feia 87, amb un temps final del grup de 4hores i 3 minuts. Ara toca començar a pensar en la propera edició, al desembre del 2016, i com no en la propera marató, que si tot va bé ser'a el 17 de gener a Tarragona... Que no pari la festa.
Bona setmana a totes i tots!!!!