domingo, 9 de agosto de 2015

Aquatló solidari per parelles- Llança

 Amb les Girunneres presents a l'aquatló
Aquest divendres s'ha celebrat a Llança una prova totalment diferent, i sobretot molt divertida, la 1a Aquatló per parelles, amb fins solidaris per la fundació dofí. la prova consistia en nadar 1.000 metres per la platja de Gifreu, i a continuació córrer 5kms pels maravellosos paisatges que envolten aquesta població, sempre amb vistes al mar. 
La peculiaritat de la prova, era que es feia per equips de 2 persones, que en tot moment havien de fer la prova junts. Un control a la barca on es feia el gir al segment de la natació, i difirents punts durant el circuit de la cursa servien per comprovar que els participants complissin aquesta norma.
Del grup de les GiRunneres, l'Anna i l'Isabel havien fet un equip, i com que quedava una altra de les noies, la Montse, amb ganes de fer la prova, em vaig apuntar a fer equip amb ella.
Amb un ambient molt distés, la prova va servir també per retrobar amics de la zona de l'Empordà, un d'ells, en Gabi, feia anys i anys que no l'havia vist. Al finalitzar molta alegria dels 2 equips  de Girunneres (el grup al que entrenem al llarg de l'any els dijous), i sobretot moltes ganes de repetir en proves com aquesta...
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kms
 Tot preparat per començar la prova
Entrenament d'aquesta setmana de les Girunneres, a la Font del Ferro de Sant Daniel