martes, 4 de agosto de 2015

Córrer cap a la felicitat...

 Córrer cap a la felicitat.. és l'encertat títol del reportatge que va sortir al Punt Diara sobre els entrenament per la 2a Cursa de la Dona. I és que realment, resumeix molt bé la filosofia amb la que va neixer el projecte, tot ell en conjunt, Cursa, entrenaments, xerrades... com un somni per aconseguir que les dones s'involucressin a fer esport, en aquest cas a córrer, però amb la intenció de que un cop superada la cursa, seguissin en aquest món. 
L'any passat ens van sorprendre als organitzadors la gran resposta dels entrenaments, pensavem que poques dones es movilitzarien, i el primer dia es van presentar al voltant de 50. Vam acabar amb entrenament amb prop de 150 dones.
I aquest 2015 la cosa s'ha dimensionat, amb més de 200 dones disposades a passar una bona estona en cada entrenament, de moment als 3 que ja portem. Amb un equip de Trainers ampliats per poder cuidar, mimar, a totes les participants. Heu de saber que disfrutem fent el que fem, ensenyant, transmeten, ajudant a superar-vos, i també heu de saber que la energia que això ens proporciona és inmensa, ens carregeu les piles setmana a setmana per seguir endavant..,.
Us esperem cada dimarts, a les 20h al Pavelló de Fontajau per la festa setmanal que soposa l'entrenament, i el diumenge 20 de setembre per la festa final que serà la propia cursa, amb moltes sorpreses per vosaltres...
Bona setmana a totes i tots.... Salut i kms



No hay comentarios: