lunes, 17 de agosto de 2015

27é TRIATLÓ DE SALITJA

 L'agost de l'any 1989 vaig competir al meu primer triatló a la localitat de Salitja. Allà em vaig apassionar d'aquest esport on es combina la natació, el ciclisme i la cursa a peu, 3 activitats físiques que la majoria hem practicat en alguns moments de la nostra infància. Des de llavors, amb més o menys intensitat, he seguit practicant aquest esport, i he anat sempre que he pogut a fer aquest petit però entranyable triatló.
Aquest dissabte es celebrava la 27na edició, de les quals he participant en 23 edicions. Molta mainada en les proves petites, el millor de tot, doncs amb aquestes petites distàncies s'apropen i s'inicien en el món del triatló. Com sempre hi havia el grup de nois i noies del Club Natació Farners, guiats per l'amic Jordi Julià que va una gran feina. Molts son nadadors, però durant l'estiu s'atreveixen en aquest tipus de proves multiesport.
I en la cursa dels grans, 20 participants distribuits en 2 sortides, disposats a pasar una bona estona, això si, sense oblidar que des del moment de la sortida s'ha de donar el màxim. 150 metres de natació, 5,5kms de ciclisme i 2 kms de cursa a peu, unes distàncies "agóniques", que et fan anar revolucionat tota la estona i sense possibilitat de cap respir, i que et deixen molt satisfet al finalitzar. Espero que durant molts anys pugui seguir participant en aquesta prova..
I el mateix dissabte al vespre, la marxa "la lluna en un cove" a Vidreres. 7kms relaxats amb els amics, seguits del sopar que es feia al mateix pavelló de Vidreres.... 
Bona setmana a totes i tots, salut i kms