sábado, 29 de agosto de 2015

10KMS CABEZÓN DE LA SAL

Aprofitant que el cap de setmana estava per Cantabria a portar els meus pares, aquest dissabte he corregut a la població de Cabezón de la Sal la seva cursa de 10kms. Ja fa uns anys havia disputat aquí mateix la mitja marató, que amb els anys va deixar de fer-se. Aquest any s'arribava a la 5na edició dels 10kms, i conjuntament es feia la 1a dels 5kms.
Uns 200 participants a la sortida, que s'ha hagut de retrasar 15'.. el motiu? el circuit a 2 voltes passava dos cops d'anada i dos de tornada per les vies del tren, i hem esperat a que aquest fes el seu pas. Sortida a un ritme "ràpid" pel que estic acostumat ultimament, a un ritme aproximat de 4'45 el kms,  que aconseguiria mantenir fins al final (47'45"), sense alts ni baixos. Passat el km.4 ens creuavem amb el grup capdavanter, que anaven camí del 6è, i al passar per aquest punt, ens torvavem a creuar amb l'atleta que en aquell moment ja anava en solitari al capdavant de la cursa, al que li faltava només un kilòmetre per finalitzar. 
Organització sense complicacions, controlant tots els punts, i al final fruita i beguda per tots els participants. En general, una prova que m'ha deixat bones sensacions.
Bona setmana a totes i tots.. Salut i kms!!!


 Una bossa per les sabatilles i una tovallola... quina sort, aquest cop no hi havia samarreta....