domingo, 25 de enero de 2015

XXII Marxa de Vilobí

 Aquest matí s'ha disputat a Vilobí la XXII edició de la marxa popular, que amb sortida i arribada a aquesta població, transcorre també pels municipis de Salitja i Sant Dalmai. Com cada any, moltissíma participació,més de 1.200 participants. amb molts corredors, però sobretot amb molts caminadors.
Dos circuits molt atractius, amb molts camins de terra, un de 10kms  i un altre de 15kms, aquest últim pujant al Volcà de la Crossa, un dels llocs de més interés de la zona. Al pas per l'avituallament de Sant Dalmai, es trobava la diversificació dels 2 circuits, aptes pet tothom.
Al finalitzar, obsequi d'una tovallola, i com cada any, entrepà de butifarra, beguda, amanides i un tallat... esmorzar complet per a tots els participants. Una gran organització per una marxa que esta al calendari anual de molts atletes i caminadors de les comarques gironines, i en la que el Club Atletisme Girona ha assistit amb 92 socis...
Propera estació, la Cursa contra el Càncer que es disputarà el proper diumenge a la ciutat de Girona.No hay comentarios: