domingo, 18 de enero de 2015

27 Cursa Mar i Murtra

 Amb en Joan i en Llorenç, amb la gorra de la campanya "Posa't la Gorra" pel càncer infantil
Aquest matí s'ha disputat a la localitat de Blanes una de les curses tradicionals del calendari gironí, cursa que en moltes ocasions ha servit per a començar l'any de competicions, tal com ha succeït aquest 2015. I és tan tradicional al meu calendari, que de les 27 edicions disputades, he corregut en 24 ocasions. De fet és la cursa que he fet més cops.
El matí es presentava fred, més a causa del vent que bufava a primera hora que no de la mateixa temperatura, però a mida que sortia el sol, la sensació de benestar pujava i la fred anava desapareixent. Sortida a les 9h30' per fer de nou el tradicional circuit de la Mar i Murtra, amb els canvis efectuats als primers kilòmetres en les últimes edicions per les obres, i sense la pujada final afegida en la edició del 2014 que no va agradar a la majoria de participants.
Un bon ritme durant 10kms, però sempre pensant en guardar energies per la segona part, on es troben les màximes dificultats del recorregut, amb pujades i baixades, passant per la zona del Vilar. 
La última pujada, al voltant del 17è kilòmetre, ja ens portava a la baixada final que ens acostava de nou al centre de Blanes i cap a l'arribada, situada de nou al passeig, al costat de la platja. Esmorzar final amb un entrepà, patates xips, olives, aigua i cervessa per recuperar forces, i sobretot amb bones sensacions al llarg dels 20kms de recorregut, sense cap molestia al genoll en aquest dur circuit. Com sempre, el més important els moments viscuts amb els companys i amics.
La propera setmana, arriba una altra clàssica, la marxa de Vilobí, amb sortida a les 9h. i dos recorreguts, 10 i 16kms.. si tot va bé, allà em trobaré de nou amb molts de vosaltres.
 Una bona colla: la Charo, en Juan, en Christian, en Llorenç i l'Uri,
 Moltes Mar i Murtra amb en Llorenç.
Amb en Joan Huertas i en Francesc Serra, sempre amb un somriure al rostre.

No hay comentarios: