lunes, 2 de febrero de 2015

1a Cursa contra el Càncer de Girona

Aquest diumenge s'ha organitzat a la ciutat de Girona la 1a Cursa contra el càncer, organitzada per la  delegació gironina de AECC (Associació espanyola contra el càncer). També aprofitant que el dia 4 és el dia internaciona del Càncer, i organitzades en aquest cas per la Oncolliga, s'han organitzat altres curses en diferents poblacions de les comarques gironines.
En el cas de Girona, hi havia una gran varietat de curses, des de la caminada de 2,5kms, les proves infantils, i les 2 curses de 2,5kms i 5kms. I que millor que aprofitar que una era a les 10h. i l'altra a les 10h30', per apuntar-me a totes dues i col·laborar per partida doble amb una bona causa.
Així a les 10h., en un matí una mica fred però amb el sol brillant, prenia la sortida a la primera de les curses programades. Sortida ràpida de 2 atletes joves, un parell més ja no tan jovenets per davant i mainada que sortida a tota màquina... però un cop passat el 1km em posava en una tercera posició que mantindria fins al final.
Després de creuar la línia d'arribada i entregar el xip, feia canvi de dorsal, em col·locava el xip per la cursa dels 5kms, i a esperar uns minuts el tret de sortida. Abans però foto amb el grup de Girunneres que participava en la cursa.
En aquesta ocasió, m'agafava la cursa més tranquil, i la feia amb el grup de les noies Girunneres que entreenem els dijous. Una matinal atlética i solidària amb 2 curses, que fa que el comptador arribi ja a les 940.... a només 60 de les 1.000 curses disputades, entre totes les disciplines..
Aixó s'acosta.


 Amb en Joan Lopez, amb les gorres de la campanya "posa't la gorra" pel càncer infantil
Algunes de les Girunneres