jueves, 1 de enero de 2015

10a Sant Silvestre de Girona

Lluny queda aquella primera edició de la Sant Silvestre de Girona, l'any 2005, han passat els anys, i el que va néixer com una idea per celebrar el cap d'any corrent per la nostra ciutat, amb 300 participants, s'ha acabat convertint en una gran festa de l'atletisme gironí. I és que afiançats en els 1.700 participants, xifra que no es pot superar amb l'actual circuit, i on preferim més moure'ns per seguretat dels atletes, la cursa s'ha convertit en un esdeveniment que segurament va més allà del purament esportiu, per convertir-se en una gran festa.
Una cursa curta, 5kms, que permet a tothom córrer i disfrutar, i sobretot permet tant a corredors com a la gent que estem també organitzant, recollir ràpid per poder celebrar després aquesta data tan especial. Molt i bon ambient, concurs de disfresses, una bona bossa per a tots els corredors, i sobretot, tenir la ciutat per nosaltres durant una estona l'últim dia de l'any.. un barreja que agrada a tothom i situa a la nostra Sant Silvestre en una de les més importants que es celebren el dia 31 de desembre.
Com sempre, donar les gràcies a la gent del club, sobretot als que col·laboren sense poder córrer un aquest dia, i també als més de 90 socis que han fet la cursa, i agrair la feina de la gent del Servei d'Esports, començant per la Marti i la Laura..
Bon any a tots i totes, espero que aquest 2015 us porti molta salut, i als que correm, molts objectius i molts kms... Feliç 2015

 Els germans Herrera
 Una petita representació del Club Atletisme Girona
 Amb en Marc
 En Llorenç, preparat per volar...

 Gran ambient i molta alegria....


No hay comentarios: