domingo, 20 de enero de 2013

Vilobí i Besalú Cross

Amb en Dani, l'Enric i la Cati, abans de la sortida
Un any més, amb l'arribada del gener arriba una de les cites ineludibles del calendari gironi, la marxa de Vilobí, que aquest any arribava a la seva 20a edició. I tot i ser ineludible... quasi me la perdo. Després de córrer diumenge passat a Mar i Murtra, vaig recaure del gran refredat que havia tingut els dies anteriors.. de fet, no tindria que haver corregut, però els atletes som així. Total, 4 dies sense sortir de casa. Però ja una mica recuperat, tot i que la tos i el tapament de nas persisteixen, avui tocava córrer a Vilobí.
Com sempre, molt d'ambient per fer un dels dos recorreguts, el de poc més de 10kms o el de 15kms, que ens porten per els termes municipals de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai. En les meves condicions, m'he decidit per el recorregut curt, que he efectuat a un ritme molt tranquil, per no forçar el cos més del que tocava. Millor anar a poc a poc, que en poques setmanes hi ha la marató de la Vies Verdes, primer gran objectiu de l'any. Al final, els 10,3kms han sortit amb un temps de 56', que m'han deixat més que satisfet.
Com cada any, al finalitzar un bon esmorzar amb entrepà, begudes, porró de vi, amanindes, café, coca.... una gran organització al darrera que ho fa possible. Per això és una de les marxes amb més participació a les contrades gironines. Per no perdre la costum, tot i que amb les baixes per malaltia hem sigut menys, hem finalitzat amb una mica de cava i de dolços marca de la casa.
I el mateix diumenge per la tarda, he anat a Besalú a la presentació d'un nou club d'atletisme, el Besalú Cross. L'acte s'ha fet al mateix ajuntament de Besalú, amb la presència de l'alcalde, i membres del club. L'amic German em va convidar a assistir-hi i dir unes paraules, en una espècie d'apadrinament. Sempre és fantàstic assistir al naixement d'una nova entitat, que preten juntar a atletes de la població, i promoure aquest esport que tant esmimem... l'atletisme.
Amb els amics del Club Trankils
En Joan i l'Elena
Gaudint del matí amb els amics
 
Amb la Mireia Dosil, presidenta del BesaluCross, i en Josep Guinó, alcalde de Besalú

1 comentario:

tri-famili dijo...

Gran dia per la gent popular, espero que te recuperis.
Quan cadem per fer una tirada llarga per la marato?