domingo, 7 de octubre de 2012

Marxa Popular Palol de Revardit

 Amb alguns dels amics i companys del club, abans de la sortida.
Aquest diumenge s'ha celebrat la XXII edició de la Marxa de Palol de Revardit, una de les clàssiques del calendari gironí, i que per molta gent, suposa l'inici de la temporada de curses i marxes, un cop passat l'estiu.
Amb inici i arribada al pavelló polivalent d'aauesta localitat, els primers quilòmetres transcorren per camins de muntanya, a la coneguda ruta de Salamina, famosa sobretot arran de la pel·licula que es va gravar per aquesta zona fa uns anys. Aquest primer tram ens porta fins al mateix poble, punt on en el passat, quan el pavelló no estava construit, hi havia el centre neuràlgic de tota la prova.
Seguix el recorregut per uns camins, sempre ondulats, que ens porten de nou a creuar per sobre la carretera que uneix Girona amb Banyoles. I a partir d'aquí, l'organització ens tenia reservat aquest any una sorpresa, un canvi de recorregut, que a més de sumar prop de 3 quilòmetres a la distància total, passant dels 9,5 d'anys anteriors als 12 de la present edició, afegir molta més duresa, amb tota una serie de pujades que anaven minvant les energies dels corredors.
Al finalitzar, com sempre, un bon entrepà, unes bones amamides i el porró de vi per recuperar totes les forces, tot aprofitant per parlar una estona amb els companys de fatigues.
Amb en Carlos i en Frank, minuts abans de començar la marxa.

1 comentario:

tri-famili dijo...

Llastima que tenia una mica presa, si no el got de vi, i Fer la xerrada ja saps que m'apunto rapid.

SALUT