sábado, 27 de octubre de 2012

TEMPS DE FIRES....

 Cartell de les Fires de Sant Narcis 2012
Un any més, arriben les fires de Girona, la festa major dels gironins, que celebrem especialment el día del nostre patró, Sant Narcis. De nou els carrers s'emplenen de festes populars, parades de tot tipus i molts actes diversos, tant per als més menuts, com per als grans.
La Devesa és plena dels colors i llums que ens ofereixen les atraccions, i a l'espai de la Copa, hi trovem les barraques, punt de trobada nocturn, tant per als ciutadans de la ciutat, com per a tots aquells que venen aquests dies de fora per gaudir de la ciutat.
A cada petit racó de la ciutat, s'hi respiren els olors característics que ens ofereixen els dies de fires. Moltissimes activitats, entre les que es trova, per satisfacció dels corredors, la 2a cursa de muntanya de Girona, el proper diumenge dia 4, amb tres atractius recorreguts, un de 12,5kms., un altre de 24kms, i la prova reina, la Trans Gavarres entre Palamós i Girona, de 55kms., atravessant tot el massís. El més espectacular de tot... la previa, el dissabte dia 3, la primera crono escalada a les escales de la Catedral, 90 escalons per davant, que prometen molt d'espectacle.
MOLT BONES FIRES A TOTS, i els que sou  de fora, ja ho sabeu, esteu convidats a la nostra ciutat.
 Actes previs al pregó de fires
 Focs d'artifici damunt de l'ajuntament, que indiquen l'inici de les festes.
 Temps de fires... temps de castanyes...
 El tren de la bruixa, a punt per rebre als petits dimonis...