domingo, 2 de septiembre de 2012

DUATLÓ (AQUATLÓ) DE CALDES

 Amb en Jordi Ruiz, la Blanca, la Nadeia i en Llorenç abans de l'inici.
Ahir en va disputar a la localiat de Caldes de Malavella la 12na edició de la Duatló de Caldes. Tot i el nom de duatló, en realitat es tracta de un aquatló, dons les disciplines que es combinen son la natació, amb 500 metres a la piscina municipal, i la cursa a peu, 4,5kms per les instat·lacions esportives, amb un recorregut de 750 metres al que se li donen 6 voltes.
La prova, de caire totalment popular, sense premis, es desenvolupa primer amb les proves individuals, de les que es van fer 3 series, per encabir a tots els participants, i a continuació, es fa una prova per relleus, en la que un component realitza la natació, i l'altre corre. En aquest cas, vaig fer el tram d'aigua, i per la seva part, la meva filla, la Nadeia, que també havia fet la prova individual, va fer el tram de cursa a peu, tot i que en realitat vaig tenir dues rellevistes, dons la Blanca, dona d'un company de club, que també havia fet la prova individual, va aprofitar per fer també el recorregut al costat de la Nadeia, i acabar d'aprofitar la tarda amb un gran entrenament.
En finalitzar les proves, un bon berenar per tothom, seguit del sortegi de molts productes.... com quasi sempre, no em va tocar res.
La propera parada,dissabte que ve a Pauillac, a la zona de Burdeos, per córrer, al costat de la Cati, la marató du Medoc, amb l'objectiu comú d'entrar dins el temps limit de 6h30', després de saborejar els tastets més de 20 tastets de vi que hi ha durant el recorregut, així com l'entrecot, el formatge, les ostres i els gelats....
I per el dia 11 de setembre, tenim una nova edició de la Marxa de la Diada,  a Girona, en la que hi haurà el sorteig de 12 rellotges, gentilesa de GONZALEZ RELLOTGERS. Us hi esperem
 La Nadeia en plena transició
 Amb en Carlos, en Jordi i en Llorenç, un cop finalitzada la nostra serie.
 La Nadeia en plena cursa.
La Nadeia i la Blanca finalitzant la prova de relleus
 Marathon du Medoc
Els 12 rellotges per el sorteig

4 comentarios:

tri-famili dijo...

Bona prova que organitza la gent de Caldes.
Sort a la marato de Medoc, la Cati que no tasti gaire vi....
SALUT I FINS LA DIADA!!

tri-famili dijo...

Bona prova que organitza la gent de Caldes.
Sort a la marato de Medoc, la Cati que no tasti gaire vi....
SALUT I FINS LA DIADA!!

Anónimo dijo...

off white clothing
golden goose
bape outlet
off white outlet
supreme hoodie
yeezy supply
off-white
hermes birkin
kevin durant shoes
curry 6 shoes

Anónimo dijo...

jordan shoes
curry shoes
supreme new york
hermes birkin
palm angels
jordan shoes
off white hoodie
fear of god essentials
yeezy boost 350 v2
alexander mcqueen shoes