domingo, 5 de agosto de 2012

Temps de reptes...

 1ª Volta Nedant a l'Estany.
Tots els atletes seguim un proces natural al llarg de la nostra carrera esportiva, sobretot els populars. Si bé a nivell profesional l'objectiu és sempre la busqueda del màxim rendiment, el d'aconseguir les millors marques i estar als grans campionats, per un cop arribats a la cuspide, en molts casos deixar la competició, al nostre nivell la nostra vida esportiva sol ser més llarga. Comencem per molts motius diferents, estar bé, aprimar-nos, gaudir amb els amics... a mida que anem millorant, busquem marques concretes segons les nostres possibilitats. Però arriba un moment, amb el pas  dels anys, en que els objectius de grans marques passen a un segom plà. Gaudim per el simple fet de practicar esport, i molts de cops, la motivació la busquem en nous reptes, que ens facin seguir entrenant amb la màxima motivació. Tot i que personalment, no m'ha fet mai falta aquesta motivació extra, doncs gaudeixo de l'entrenament diari, sempre va bé trovar algun nou repte.
Els propers dies, les properes setmanes, i els propers mesos en venen carregats de reptes. Per començar, la Volta a l'Estany del proper dissabte. 6.000 metres de natació, una distància que no he fet mai, però a la que em vaig decidir enfrentar fa poc més d'una setmana. Si des de l'1 de gener fins el dijous 26 de juliol, havia nedat 35.000 metres, des de el divendres 27 fins el divendres 3 d'agost, he nedat 20.900 metres..., amb entrenaments per sobre els 4.000 metres, el que demostra que el cap és el motor del cos, quan vos fer una cosa, i estas mentalitzat, es pot fer, sigui en l'esport o en el dia a dia de la vida.
El següent repte, més a llarg plaç, és córrer, a la propera marató d'Empùries, a finals d'abril del 2013, la meva marató nº75. Quin millor lloc per celebrar-ho que prop de casa, al costat dels amics, i amb la seva companyia. per aconseguir-ho, necesito fer-ne 5 en aquests propers mesos. El calendari esta força decidit, el proper 8 de setembre, la Marató del Medoc, amb el doble repte de córrer la nº70, i acabar-la amb la Cati, que no n'ha fet mai cap, en el temps màxim que donen, 6hores i 30 minuts. Per això, el plà és córrer uns quants quilòmetres al principi, i anar caminant i trotar de tant en tant.. mentrés fem els 20 tasts de vins que hi ha durant el recorregut, i assaborir els avituallaments d'ostres, pernil, carn i gelats dels ultims 3 quilòmetres. I com diu el cartell, els atletes no disfressats, cal que s'abstinguin de participar. Després vindràn a l'octubre la marató del Mediterrani, la marató per la Marató de TV3, el proper desembre a Girona. I ja al 2013, la de Barcelona al març, i segurament una al febrer, força decidida, però que cal acabar de concretar.
I encara hi ha un altre repte per al 2013, en que cumpliré la meva 25a temporada com a triatleta, el de córrer de nou un altre triatló de distància mig ironman, dintre de un projecte solidari que explicaré els propers mesos....
El que deia, res millor que els reptes per seguir amb la motivació al 100%, tot i que per sort sempre la tinc a dalt de tot. Espero poder compartir-los amb tots vosaltres.
 Marathon du Medoc, el 8 de setembre.
 La del Mediterrani, que per cert no he fet mai, tot i ser propera, el 21 d'octubre.
 La Marató per la Marató de TV3
Marató de Barcelona al març del 2013

5 comentarios:

Jacky dijo...

Go Go Go! Quin campió!
En principi ens veiem a Mediterrani (jo la mitja :p) i a Barcelona, el meu "debut"... normal limits DON'T apply!

Joan dijo...

M'encanta la gent que es marca continuament reptes.
Quin gran motor és el cap.
Jo avui poca cosa ja que aquesta matinada ha mort el meu pare.
Diumenge vinent 6mitja marató de muntanya a Maçanet de cabrenys.

tri-famili dijo...

Aquesta setmana amb poblemas al genoll, també he pasat dels 20.000 metres, en total 23.000 metres..
Sort als nous reptes, la marato del mediterrani, un servidor la vaig fer l'any 2009, i és una marato de "cocu" es va totalment sol.
salut

Ironxevi dijo...

Joan, t'acompanyo el sentiment.
Espero que et recuperis aviat del genoll Dani, i que ens veiem aviat.... ja et diré quina és la del febrer ;)

Ironxevi dijo...

Joan, t'acompanyo el sentiment.
Espero que et recuperis aviat del genoll Dani, i que ens veiem aviat.... ja et diré quina és la del febrer ;)