domingo, 29 de julio de 2012

Marxa de Sant Maurici- Caldes de Malavella

 Amb alguns dels amics que hi havia aquest matí a Caldes.
Aquest matí s'ha disputat una nova edició d'aquesta tradicional marxa, que es celebra cada any a la localitat de Caldes de Malavella. Amb un atractiu circuit de poc més de 8kms., aquest transcorre per els voltans de Caldes, i excepte el tram asfaltat de sortida i arribada, es fa tot per camins de terra, que inicialment ens porten, en una lleugera pujada al principi, que s'accentua en els últims metres, cap a l'ermita de Sant Maurici, situada aproximadament a l'equador de la marxa. A partir d'aquest punt, un cop superat l'avituallament, on m'he donat el plaer de menjar una magdalena, els camins ens porten de nou cap al nostre destí final, planejant i baixant per recuperar el desnivell acumulat a l'inici.
Un cop finalitzada la marxa, com no podia ser d'una altra manera, un bon esmorçar ofert per l'organització, i la possibilitat de compartir una estona amb els amics i companys, per comentar tots plegats com ens ha anat.
I per d'aqui dues setmanes, el proper dia 11 d'agost, m'he marcat un objectiu important, la 1ª Volta a l'Estany nedant, 6.000 metres de natació a les aigues de l'estany banyolí. Tot i no haber nedat molt ultimament, després de fer un test aquesta setmana sobre 3.100 metres, vaig prendre la decisió d'inscriure'm... ara queden menys de dues setmanes per entrenar la natació de forma més intensiva, amb l'unica intenció de finalitzar aquest dificil repte.
 Primers compassos de la marxa
 La colla de Sils
 Un descans a l'avituallament....
 ... i de nou en marxa.
 En Xicu, en Tià i en Lluis, als últims metres de la Marxa.
El proper gran objectiu

2 comentarios:

tri-famili dijo...

Aixis m'agrada!! tu no te poses per poc, a l'estany falta gent.
Diversport no l'organitza?
tu dic que si l'organitzen ells pots sortir per algun llac d'Escocia

Ironxevi dijo...

Per sort no!!!! no la organitzen ells, ho fa el Natació Banyoles.
amb la Nade, a Olot, encara esperem la samarreta que prometien. No se, erò una empresa que organitza curses cada cap de setmana, no es pot dedicar al 100% a cadascuna d'elles, i son molt d'anar per casa,la veritat.