lunes, 9 de julio de 2012

I TRIATLÓ TUSSOLS BASSIL- OLOT

 Amb la Nadeia abans de l'inici del Triatló.
Organitzat per Diversport, es va celebrar ahir diumenge a Olot el primer triatló Tussols Bassil. De fet, per ser més concrets, s'hauria d'especificar que fa  molts anys, organitzat per el  Club Natació Olot, ja s'havia fet un triatló a la zona.
Va ser un triatló totalment diferent, amb poc més de 40 triatletes a la sortida, en un paratge encantador, al riu Fluvià. Mentres nadeves tenies la sensació d'estar al mig de l'Amazones, envoltat de vegetació a tots dos costats del riu. Una natació curta, potser entre 300 i 400 metres, donava pas a un circuit en BTT, que constava de dues voltes incials força semblants, amb algun tram on havies de carregar al bici per superar algun obstacle natural, i dos centenars de metres amb la bici carregada, per un camí equivocat, abans d'encarar una ultima pujada i baixada que ens portaria a boxes de nou. Ja ens havien avisat que la pujada l'hauriem de fer caminant, i així va ser, però és que la baixada, al menys per la gent que com jo no tenim técnica en cursa de muntanya, també s'havia de baixar de la bici, per evitar alguna caiguda.
Després d'aquest circuit tant divertit en btt, passant també per la via verda en algun moment, i per un caminet al costat del Fluvià, tocava la cursa a peu final, una mica més de 3kms, en el que finalment vaig poder apretar el gas a fons, i gaudir fent el que més m'agrada, córrer. També hi va participar la Nadeia, que com sempre, va aconseguir superar les dificultats del circuit per arribar a meta.

 La Nadeia encarant els ultims 100 metres de triatló
I tot i que no vaig poder ser-ho per la malaltia del meu pare, i per tant no puc fer una crónica de com va anar tot dissabte de la setmana passada al Aquatló de Girona en benefici de la Sindrome de Rett, us puc dir que novament va ser un éxit gràcies a la col.laboració de tots els amics i companys. Aqui us deixo la foto final dels participants i de les famílies Rett. Gracies a tots i totes

4 comentarios:

Trapatroles dijo...

Hola Xevi: Ara tot el món li dona pel triatló..jejeje. Enhorabona

tri-famili dijo...

Triatlo curta!!! peró poco gent, que vist en altres llocs un luxe per gaudir de un matí de TRIATLO.
Ens alegrem tots de la recuparacio del teu pare.
SALUT

Ironxevi dijo...

Bé.... la veritat és que ja em va donar per el triatló fa 24 anyets... vaig començar al 1989 :)
Salut Trapatroles.
I tant Dani, és tot un luxe, sense rebre cops, sense cap estres a la sortida... de tant en tant, és un veritable luxe córrer així :)

Joan dijo...

La veritat és que no ets precisament un "novatillo" en aquest món.
Tens un bagatge de triatlons i maratons per sentir-se orgullós de la feina feta.
Hi ha vegades que penso que ni els més propers ens entenen.