domingo, 15 de julio de 2012

XIII Swimming cros Castellfollit de la Roca

 Foto de familia de tots els participants.
Un any més, s'ha disputat a Castellfollit una de les proves més divertides i amb més bon ambient de les comarques gironines, el Swimming cross, una original prova creada al seu dia per l'Isidre Grau, un dels grans atletes que ha donat l'atletisme gironí. La prova consisteix en nadar, córrer, nadar de nou i tornar a córrer, variant les distàncies segons les categories. Des de els 25 metres de natació i 100 metres de cursa, multiplicat per dos, dels meus menuts, fins als 100 metres de natació i 600 metres de cursa, també dues vegades, dels més grans.
Amb un gran ambient familiar i d'amics, al llarg del matí es van succeïnt les diferents sortides agrupades per categories. Començant per mainada de 4 anyets, que s'inicien en el multi esport, fins als més veterans, amb molta guerra a sobre, però amb ganes de passar-ho bé. I al finalitzar totes les series, com cada any, una prova per relleus, amb un nadador i un corredor fent el circuit.
Del grup que hem pujat, el familiar i el dels amics (Dani i Carlos) amb les seves respectives families, i en Carles Alonso, a part de passar un matí ple d'alegria i convivencia, hem corregut practicament tots, començant per les peques, la Martina i la Laia, fins als grans, amb grans resultats per part de tots, aconseguint copes en totes les categories, inclus a la de relleus, on hi havia premi per a l'equip amb una suma d'edats més petita.. i per al que sumava més anys, fet que ha produit que la Cati i jo haguem pujat al podi per segona vegada.
Com cada any, en finalitzar, hi ha hagut un esmorçar- dinar amb pà amb tomaquet, embotit, patates, beure, coca i cava, per a tots els participants i acompanyants.
 Gran exit de tota la colla..
 The Dream Team
 En Dani anant cap al segon tram de natació.
 En Dani finalitzant.
 En Carles Alonso.. qui t'ha vist i qui et veu.. figura!!!!
 La Nadeia en plena cursa.
 Magnífica foto que m'ha fet en Dani sortint de l'aigua.
 Una altra super foto feta per en Dani
 En Carlos Grabalosa, gaudint del multiesport
 La Cati finalitzant la seva cursa.
 Recuperant forces...
 Podi dels veterans.
L'equip més jove i el més veterà.... però estem al podi

3 comentarios:

Jacky dijo...

Una gran matinal! Tots campions!

tri-famili dijo...

Llastima que el video de final de festa no a sortit, si no....
Al final deixare l'esport i em dedicare a la fotografia (la foto quan te tires a l'aigua, 1 de 10.000 em sortirien, i a sortit)

tri-famili dijo...

Llastima que el video de final de festa no a sortit, si no....
Al final deixare l'esport i em dedicare a la fotografia (la foto quan te tires a l'aigua, 1 de 10.000 em sortirien, i a sortit)