sábado, 30 de junio de 2012

GRACIES

En aquest moment haurua d'estar a Girona, a punt de comencar l'Aquatlo de Girona en Benefici dels meus amics de la Sindrome de Rett, per malauradament, estic lluny, a Lourdes, on el meu pare va tenir un infart dimecres a la nit, just davant de la gruta, durant el seu viatge anual amb l'hospitalitat de Girona.
Per sort, tot va anar ràpid, va ser caure, a escassos 500 metres hi havia el lloc de socors, i la doctora que acompanya la expedicio va veure des de el primer instant la gravetat de tot plegat, al igual que les assistencies del lloc. poc mes de una hora mes tarc, arribaven a l'hospital de Tarbes, on ja esperava l'equip metge per fer una primera operacio. Dijous al mati, despres de lligar un tema de feina i fer unes quantes trucades per lligar tot el relacionat amb l'aquatlo, agafava el cotxe per anar finz a Lourdes, i un cop alla, cap a Tarbes amb la doctora, la cap d'expedicio i la meva mare, per visitar al meu pare, al que vaig trovar animat.
Finalment, divendres al mati l'operaven per posar 2 sterns, operacio que va sortir be, i si tot va com ha d'anar, dilluns o dimarts tornem cap a casa, saben que hem tingut la sort de que tot anes ràpid, gracies a molta gent.
Des de aqui vull agrair publicament a molta gent, la doctora, la cap de expedicio, els serveis metges, la gent aue ha fer costat a la meva mare, i a tots vosaltres amics, que amt trucades, o a traves del facebok, heu enviat anims. Com no a en Dani que de seguida es va prestar per ajudar a la Marti a organitzar l'aquatlo, buscant mes gent per ajudal, i a tu Cati, que des de la distància estas al nostre costat, gràcies a tots i totes.
I com no, a tu pare, per ser part essencial del que soc, ara seguirem disfrutant, pero tu a un ritme mes tranquil, t'estimo.
P.D. perdoneu les faltes, pero elms teclats francesos tenen moltes lletres fora de lloc

3 comentarios:

tri-famili dijo...

Gracies a deu tot anat be, el teu pare poc a poc recuperant, i l'aquatlo va sortir força be, no es el mateix sense tu, però vam fer tot lo millor que vam poger.
PETONS A LA TEVA MARE I MOLTS D'ANIMS AL TEU PARE DE LA TRI-FAMILI

Joan dijo...

Tot i no coneixer-te massa molts records i molts ànims a tots.
Me n'alegro que després de l'ensurt tot hagi anat bé.
Caldra agafar-se la vida amb calma.

Xavi dijo...

Me n'alegro que tot anés bé. Cuideu-vos !!