domingo, 17 de junio de 2012

TRIATLÓ GRUP D'EDAT DE BANYOLES

 Amb la Nadeia, cada dia més enganxada a l'esport i al triatló
Ahir dissabte, coincidint amb la disputa de una prova a Banyoles, de la Copa del Món de Triatló, es van disputar dos triatlons, un de grups d'edat, classificatori per al campionat d'Espanya, i un altre en categoria elit, també classificatori.
Amb la Nadeia vam decidir apuntar-nos, logicament, al de categoria d'edats, disputat en distància sprint, amb 750 metres de natació, 20kms de ciclisme i 5kms de cursa a peu. Així, sis dies després de fer el seu debut en aquesta distància, a Argeles, la noia tornava a competir en un triatló.
Si ja és un luxe competir a Banyoles, aquest cop, amb tota la moguda que hi havia, amb el circuit ciclista totalment tancat al transit, es convertia en un veritable plaer. 5 sortides segons les categories, amb una diferencia de tres minuts entre cadascuna d'elles, que feia que la natació fos agradable, com a mínim, jo no vaig rebre cap cop en cap de les boies.
El ciclisme, com he dit, 20kms tancats al transic, començant per la volta a l'estany, per girar a l'esquerre en direcció a Olot, per la pujada de la creu roja, fins al punt de gir, tornar cap a Banyoles, i arribant a la Draga, gir cap a l'esquerre en direcció a Melianta, on hi havia un nou punt de gir per tornar a Banyoles, cap a la zona de transició, situada dins el camp de futbol.
I un cop aparcada la bici... gas a fons a la cursa a peu, a fer-me un fart de sobrepassar triatletes i gaudir. Mentrestant, la Nadeia feia la seva cursa, quan jo estava a l'avituallament final, recollint l'aigua, la veia finalitzar el tram ciclista, per iniciar la cursa a peu final, on va arribar amb el seu somriure habitual, i sent el/la triatleta més ben acompanyada de tots, escoltada per les motos dels Mossos d'Esquadra i l'ambulancia.. felicitats, campiona.
Molt bona organització, amb una sincronització total entre totes les parts implicades, i només una cosa a dir, particularment m'és igual que no em donguin samarreta, en tinc per donar i vendre, com se sol dir, i la majoria van al calaix, però amb el que feien pagar de inscripció, donar una llangonissa que els hi regale, 2 llaunes de cervesa que també els hi regala el patrocinador, i un buff de la copa del món, que també els hi donen.. la veritat, crec que és una presa de pel. Però que hi farem, m'agrada fer esport i competir, i no deixaré de fer-ho per aquests detalls...
 Amb en Carles Punsi i la Nadeia
 En Sergi Miro
 Sortint de l'aigua
 La Nadeia finalitzant la natació...
 ... i aqui iniciant el tram ciclista.
 Saludant a l'afició
 La Nadeia corrent feliç...
 Ultims metres, molt ben acompanyada... no es pot perdre,
 Finisher... i seguia corrent uns metres més!!!!
 Amb en Carles Alonso, que va debutar al matí, al triatló Ser de promoció, i amb en Dani, que aquest cop es va despistar amb la inscripció, però que va venir a animar-nos... gràcies!!!
 Amb en Marcel Zamora
En Dani, la Gemma i la Cati.. l'afició sempre al costat

2 comentarios:

tri-famili dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
tri-famili dijo...

Els Avellana's TRiatlhon!!! goooo!!
Seguio aixis familia.
SALUT