domingo, 3 de junio de 2012

TRIPLE ACCIÓ...

 La primera del cap de setmana, la Cursa de la Policia de Salt.
Triple acció... tres curses durant el cap de setmana, tres curses per treure moltes reflexions. La primera el divendres al matí, a les 9h30', la 5a edició de la Cursa de la Policia de Salt, amb 7,3kms de recorregut per un indret idilic de Girona, un paradís per als corredors, les deveses de Salt i el seu carril bici. Un bon esmorcar, samarreta, sorteig de regals, i primer premi del cap de setmana, un lot d'embutits... tot això, gratuit, com cada any, sense haber de pagar res per la inscripció. El circuit degudament marcat, amb avituallament a mitja cursa... un mirall en mig de les moltissimes curses que es fan durant tot l'any. Però anem per la segünet.
Dissabte, 13 marxa nocturna de Germans Sabat, 5,5kms per les immediacions de Taialà, amb un parell de pujadetes. Al finalitzar, entrepa, begudes, vi, clares, olives, una bossa amb quatre coses d'alimentació... practicament arribes sopat a casa, després de fer una petita sessió de running i pagar una modica inscripció de 3 euros. I encara en quedava una.
Diumenge al matí, 23a Cursa a l'Alba, memorial Angel Velazquez, company mort va 20 anys, amb qui vaig poder compartir quilòmetres i curses, organitzada per Esports Parra. 8,5 quilòmetres de recorregut, de nou, com divendres, la seva majoria per les deveses de Salt, carril bici, i dos petits trams d'asfalt a l'inici i al final. En finalitzar, un bon entrepà, aigua, beguda, xuxes i xocolata... i de nou, un sorteig on em toca una motxila, cap de setmana de sort. Doncs bé, tot això, de nou, de forma gratuita i molt ben organitzada, sobretot amb moltes ganes.
En resum, aquest cap de setmana 3 curses a Girona, amb prop de 22 kms, i per el modic preu total de 3 euros, això don per pensar molt sobre alguna cursa de Girona, que en els últims 2 anys ha pujat la inscripció un 50%, de 8 a 12 euros, fent un retroces important en la seva qualitat organitzativa. O altres curses noves, com una que es feia avui mateix prop de la nostra ciutat, que per el "modic" preu de 8 euros, et donaven d'esmorcar al finalitzar. Tot i això, a Salt no hi ha hagut una gran participació, ni ahir a Germans Sabat, divendres es pot entendre que fossim uns 200 participants, doncs era un dia de feiner. En canvi, quan ens fant pagar 12, 15, 20 euros, per unes curses i organitzacions que busquen guanyar en algunes ocasions, molts cales, la gent les massifica. En part, això explica una mica la forma de esser d'aquest pais..
GRACIES A LA GENT DE LA POLICIA DE SALT, ALS DE TAIALÀ, I A L'EQUIP DE ESPORTS PARRA PER DONAR-NOS LA IL.LUSIÓ DE PODER CÓRRER 3 CURSES AQUEST CAP DE SETMANA AMB AQUESTES BONES CONDICIONS.
 Amb en Carles Alonso, qui t'ha vist fa uns mesos i qui et veu ara :)
 Amb els amics del club Trankils, divendres a Salt
 Esperant la sortida de la nocturna de Germans Sabat.
 En Xicu i l'Anna caminant a la nocturna, amb molt bon humor.
 Amb alguns dels companys, esperant la sortida de la Cursa a l'Alba
 Amb en Frank, en Quim i en Carlos
 Lo Manel... :) incombustible com sempre.
 En Frank Pages finalitzant la cursa
 Ultims metres per en Carles Alonso, amb bon humor.
 La Cati a punt de finalitzar.
Amb en Lluis Vila, que avui ha vingut a Salt a córrer.

6 comentarios:

Jacky dijo...

Felicitats Xevi!
Tot un gust poder-vos veure i saludar-vos tant ahir com avui! Curses molt boniques, molt ben organitzades i amb molt bon rotllo.
Tens raó, sembla que allò "assequible" no triomfa tant com allò més car... suposo que depèn del que busca la gent... està clar que per poder fer allò que tant ens agrada no cal gaire res i aquest cap de setmana s'ha demostrat i, pel que a mi respecta, ho he tingut TOT! Gràcies!

Joan dijo...

Això ens passa per viure en un pais materialista on dona la sensació que si no tens diners no ets ningu.
Jo avui entreno de 15km i evidentment ni un duro.
Ja baixaran preus ja... més els hi val.
És curiós que una marató de muntanya valgui 20eurets i una damunt asfalt et casquin 40,50,60.

tri-famili dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
tri-famili dijo...

Noi, no pareu mai... i crec que diumenge tens mes feina, no?
salut

Francesc dijo...

Tens tota la raó, Xavi, millor pels que ho savem aprofitar. Nosaltres vam anar a Vidreres, vam fer 25 qms de montanya, perfectament senyalitzats, amb múltiples avituallaments i un senyor esmorsar a l'arribada, amb samarreta i bossa amb obsequis per 7 euros. Que n'aprenguin.

Ironxevi dijo...

Si Dani... diumenge feina de la bona, triatló del bó a Argelers, sense massificar i amb el drafting prohibit, que més volem, i sobretot, amb molt bona companyia, ens ho pasarem de conya :)
Joan, és el que passa, hi ha gent que si no han de pagar inscripció, els hi sembla que els enganyen...
Francesc, doncs molt bé, per el que veig, la cursa de muntanya, aixì val la pena córrer :)
Un bon cap de setmana, Jacky